• MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΚΗΡΟΖΙΝΗΣ 48τεμ
  • MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΚΗΡΟΖΙΝΗΣ 48τεμ

MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΚΗΡΟΖΙΝΗΣ 48τεμ

Ανανεωμένη σύνθεση, απόλυτη ποιότητα και εξαιρετική απόδοση! Τα προσαναμμάτα κηροζίνης MOUFFLON 48τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία. Αναβάθμισε την εμπειρία σου στο μαγείρεμα με την αξιόπιστη επιλογή αυτών των προσαναμμάτων και εξασφάλισε γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική ανάφλεξη κάθε φορά. Μην αφήνεις τίποτα να εμποδίσει την απόλυτη απόλαυση του μαγειρέματος - επένδυσε στην ποιότητα και εντυπωσίασε με κ
40688
5949096169183
0,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Brillante plus υγρό γενικού καθαρισμού κεράσι 1lt

Το υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φέρνει την επανάσταση στα υγρά καθαριστικά και προσφέρει όχι μόνο τέλεια καθαριότητα αλλά και αστραφτερή λάμψη στις επιφάνιες. Η νέα σύνθεση με οινόπνευμα χαρίζει γρήγορο στέγνωμα και τέλεια καθαριότητα χωρίς στίγματα και ίχνη. Είναι ιδανικό για πατώματα, πλακάκια, κουζίνες, μπάνια και πάγκους.

Προσοχή Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)

Να συμβουλεύεστε τις πληροφορίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία πριν τη χρήση.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων 2107793777

Τιμή 0,76 €

Νάμα Γαρδίκης ερυθρός γλυκός οίνος 750ml

Ο Νάμα Γαρδίκης ερυθρός γλυκός οίνος 750ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν γλυκό και αρωματικό κρασί. Προέρχεται από τη γνωστή περιοχή του Γαρδίκι, όπου η καλλιέργεια της αμπέλου έχει μακρά παράδοση.

Τιμή 6,59 €

TNS ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΡΟΛΟ (45x200cm) - (6 ΣΧΕΔΙΑ) (09-950-0571)

Ανανεώστε τον χώρο σας με το TNS ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΡΟΛΟ (45x200cm) - (6 ΣΧΕΔΙΑ)! Με μοντέρνα και στιλάτα σχέδια, αυτό το αυτοκόλλητο ρολό θα δώσει νέα αίσθηση στο χώρο σας. Εύκολο στην τοποθέτηση και ανθεκτικό, είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το σπίτι σας γρήγορα και εύκολα. Αγοράστε το τώρα και απογειώστε τον χώρο σας!
Τιμή 0,89 €

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με gianduia 180gr

Μπισκότα Soft Βρώμης με κρέμα Gianduia που συνδυάζουν τη πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρώμης, με νότες σοκολάτας, δημιουργώντας ένα υγιεινό & θρεπτικό σνακ χωρίς Ζάχαρη.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), φουντούκια και καρπούς με κέλυφος.

Τιμή 1,87 €

Natura σκουμπρί φιλέτο με ηλιέλαιο 170gr

Το φιλέτο σκουμπρί με ηλιέλαιο της εταιρείας Νatura είναι ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα που περιέχει φρέσκο σκουμπρί φιλέτο που έχει τηγανιστεί σε ηλιέλαιο. Με πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία, αυτό το προϊόν είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, που είναι σημαντικά για την υγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου. Μπορεί να σερβιριστεί ως σνακ, σε σάλατες ή συνοδευτικό σε κυρίως πιάτα. Απολαύστε το με λεμόνι κ?

Τιμή 1,80 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού