• Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 1
  • Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 2
  • Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 3
  • Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 4
  • Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 5
  • Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 6
  • Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 7
  • Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 1
  • Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 2
  • Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 3
  • Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 4
  • Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 5
  • Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 6
  • Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης Tns - 7
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης

Το Tns σφουγγάρι κουζίνας με βάση στήριξης της εταιρίας Tns είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, αυτό το σφουγγάρι θα κάνει τον καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό περιβάλλον στην κουζίνα σας!
14224
5204558371819
0,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sidirela σπόγγος ασημί siro 40gr

Ο Sidirela σπόγγος ασημί siro 40gr είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με στυλ και ποιότητα. Η μοναδική σύνθεσή του εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό και αίσθηση απαλότητας στο δέρμα, ενώ η ασημί απόχρωσή του προσδίδει λάμψη και κομψότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τον Sidirela σπόγγο ασημί siro 40gr τώρα και αναβαθμίστε την καθημεριν
Τιμή 0,34 €

Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad για καθαρισμό κεραμικών εστιών 1τεμ

Το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των κεραμικών εστιών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική δράση του, το Scotch-Brite σφουγγάρι θα αφήσει τις εστίες σας λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Scotch-Brite σφουγγάρι glass cooktop pad!
Τιμή 4,03 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας κλασικό 3τεμ

Το Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας fibraverde classic 3τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του Scotch-Brite, τα πιάτα, τα σκεύη και οι επιφάνειες της κουζίνας θα λάμψουν και θα είναι άψογα καθαρά. Αποκτήστε το Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας fibraverde classic 3τεμ τώρα και απολαύστε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για τον καθαρισμό της κουζίνας σας!

Τιμή 1,12 €

Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 40gr

Το Cisne σύρμα για σκεύη κουζίνας 40gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το σύρμα Cisne θα σας βοηθήσει στην προετοιμασία των αγαπημένων σας φαγητών με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για την κουζίνα σας!
Τιμή 0,61 €

Vellis super corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακό 6τεμ

Τα Vellis super corina σφουγγάρια κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά ποιότητα και υγιεινή στην καθημερινή της ζωή. Με αντιβακτηριδιακή προστασία και μοναδική απορροφητικότητα, τα σφουγγάρια Vellis θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε χρήση!
Τιμή 2,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Trolli pop ζελεδάκι μάτι 18,8gr

Δύσκολα θα τα καταφέρουμε να σας περιγράψουμε το πόσο νόστιμα και λαχταριστά είναι αυτά τα μάτια. Βλέποντας λοιπόν αυτούς τους βολβούς ματιών σίγουρα θα αποτραβηχτείτε, αλλά μη φοβάστε γιατί αυτά τα πρωτότυπα ζελέ φτιάχτηκαν για να σας διασκεδάσουν και να σας γλυκάνουν! Τριπλή απόλαυση που θα σας καταπλήξει. Εξωτερικό περίβλημα από ζελέ με γεύση φρούτων, λαχταριστό marshmallow από μέσα και στον πυρήνα υπέροχη ρευστή γέμιση βατόμουρου.

Ιδανικό για γενέθλια και πάρτι.

Τιμή 0,63 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 5 καστανό ανοιχτό 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Παπαγεωργίου μαρμελάδα φράουλα 420gr

Η Παπαγεωργίου μαρμελάδα φράουλα 420gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση των φρεσκοκομμένων φράουλων κάθε μέρα. Με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το νόστιμο προϊόν. Απολαύστε τη μαρμελάδα φράουλας Παπαγεωργίου και ανακαλύψτε την αληθινή γεύση των φρούτων σε κάθε μπουκιά.
Τιμή 3,41 €