• ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (206)
  • ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (206)

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (206)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (206) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία της κουζίνας. Με την αιχμηρή λεπίδα του, μπορείτε να κόψετε κάθε είδος φρούτου με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική λαβή του σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε με άνεση και ασφάλεια, ενώ η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (206) σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
36806
5209800049485
0,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/9-10cm 19100

Αυτό το ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/9-10cm 19100 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματική κουζίνα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με διαστάσεις 1/9 και ύψος 10cm, προσφέρει αρκετό χώρο για την αποθήκευση και την προετοιμασία των συστατικών σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε το ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/9-10cm 19100 τώρα!
Τιμή 3,97 €

VAPONA ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΛΕΒΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ 10+10ΤΕΜ

Ανανεωτικές ταμπλέτες λεβάντας VAPONA για τη ντουλάπα σας! Φρέσκο άρωμα που θα διαρκέσει για μήνες, κρατώντας τα ρούχα σας αναζωογονημένα και ευωδιαστά. Αποκτήστε τώρα τις ταμπλέτες λεβάντας VAPONA για μια απολαυστική εμπειρία στη ντουλάπα σας!
Τιμή 2,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Viva χυμός με μπανάνα 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση μπανάνα χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,13 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού ντολμά 450gr

Το γλυκό του κουταλιού ντολμά της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,32 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεμόνι 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Endless σακούλες τροφίμων μεγάλες 50τεμ

Οι διαφανείς σακούλες τροφίμων μεγάλες μεγέθους της εταιρείας Endless σε διάσταση 28x46cm, διατηρούν τα τρόφιμα και κρατούν τις μυρωδιές μακρυά. Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Τιμή 1,24 €

Κοντέλης φωτιστικό οινόπνευμα 350ml

To φωτιστικό οινόπνευμα 93 βαθμών: πρόκειται για το γνωστό μπλε οινόπνευμα, κατάλληλο για καθαρισμό επιφανειών και απολύμανση.

Απομακρύνει τα λίπη και τη βρομιά στη στιγμή δίνοντας απόλυτη καθαριότητα και λάμψη σε εμαγιέ επιφάνειες όπως της ηλεκτρικής κουζίνας και πάγκους ιατρείων.

Με ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα μαλακό πανί με οινόπνευμα μπορείτε να τρίψετε τον πάγκο σας επιμένοντας περισσότερο στα δύσκολα σημεία.

Απολύτως κατάλληλο και για τα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου.

Είναι αποτελεσματικό ακόμα και για τις πρίζες, τις τηλεφωνικές συσκευές και τις ανοξείδωτες επιφάνειες.

Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια, γεννητικά όργανα και βλενογόνους. Το δοχείο να διατηρείται ερμητικά κλειστό και σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες και γενικά πηγές θερμότητας. Απαγορεύται το κάπνισμα.

Τιμή 1,01 €