• Νέο
  • Kuhne ξινό λάχανο 850ml
  • Kuhne ξινό λάχανο 850ml
  • Kuhne ξινό λάχανο 850ml
  • Kuhne ξινό λάχανο 850ml

Kuhne ξινό λάχανο 850ml

50942
40804071
5,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βαζο γυαλινο με αεροστεγες καπακι 1lt

Το γυαλινο βαζο με αεροστεγες καπακι 1lt είναι ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και στυλ. Με το αεροστεγες καπάκι, μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ανανεώστε την κουζίνα σας με αυτό το κομψό και πρακτικό βαζο και αφήστε τους φίλους σας να θαυμάσουν το στυλ και τη λειτουργικότητά του.
Τιμή 2,76 €

Sweet heart ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg

Η Sweet heart λευκή ζάχαρη κρυσταλλική 1kg είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ζαχαρωδούς απόλαυσης. Με την υψηλή ποιότητά της και την απαλή της γεύση, δημιουργεί τις πιο νόστιμες γλυκές λιχουδιές που θα σας κάνουν να τις λατρέψετε. Αποκτήστε τώρα τη Sweet heart λευκή ζάχαρη κρυσταλλική 1kg και απολαύστε τη γλυκιά εμπειρία σε κάθε σας γεύση!
Τιμή 1,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Σκεύος αλουμινίου νο204 50τεμ

Το Σκεύος αλουμινίου νο204 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας μαγειρική ανάγκη. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με το Σκεύος αλουμινίου νο204 50τεμ μπορείτε να μαγειρέψετε με άνεση και να απολαύσετε νόστιμα γεύματα με την οικογένειά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο χρήσιμο προϊόν για την κουζίνα σας!
Τιμή 7,88 €

Gas υγραέριο αναπτήρων 250ml

Το Gas υγραέριο αναπτήρων 250ml της εταιρίας Vam Gas είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστο και αποτελεσματικό προϊόν. Με τη μοναδική του φόρμουλα, εξασφαλίζει γρήγορη ανάφλεξη και μακρά διάρκεια. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στις αναπτήρες σας - επιλέξτε το Gas υγραέριο αναπτήρων 250ml της Vam Gas και απολαύστε την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση. Αγοράστε τώρα και απολαύστε ατέλειωτες στιγμές ανάφλεξης!
Τιμή 1,60 €

Zakuska αγγουράκια τουρσί χωριάτικα 800gr

Τα χωριάτικα αγγουράκια τουρσί Zakuska 800gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας. Με τη μοναδική τους γεύση και τη φρεσκάδα τους, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σκέτα ή προσθέστε τα σε σαλάτες και σάντουιτς για μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική ποιότητα της Zakuska.

Τιμή 2,67 €