• Tns κουτι αποθηκευσης 10lt 36x23,5x15cm 2134-19
  • Tns κουτι αποθηκευσης 10lt 36x23,5x15cm 2134-19
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns κουτι αποθηκευσης 10lt 36x23,5x15cm 2134-19

Αποθηκεύστε με στυλ και οργάνωση με το Tns κουτί αποθήκευσης 10lt 36x23,5x15cm 2134-19. Ιδανικό για να διατηρείτε τα αντικείμενά σας τακτοποιημένα και προστατευμένα. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, αυτό το κουτί αποθήκευσης θα σας βοηθήσει να έχετε το χώρο σας οργανωμένο και εύκολα προσβάσιμο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την αποθήκευσή σας με στυλ!
35227
5204558346169
3,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τριφτης πυραμιδα β' inox

Η τριφτής πυραμίδα β' inox είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την ανθεκτικότητά της, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την αντοχή της στον χρόνο. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 3,69 €

Nivea roll-on 50ml fresh sensation women 1+1δωρο

Ανακαλύψτε το απαλό και δροσερό Nivea roll-on 50ml fresh sensation για γυναίκες και αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί φρέσκο και αυτοπεποίθηση όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας κάθε στιγμή!
Τιμή 5,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas teflon protect σφουγγαράκι για αντικολλητικά σκεύη 1τεμ

Το Sanitas teflon protect σφουγγαράκι είναι το ιδανικό εργαλείο για τη φροντίδα των αντικολλητικών σκευών σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, θα κάνει το μαγείρεμα σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 1,31 €

Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml της εταιρίας Syoss είναι ένα προϊόν που δίνει στα μαλλιά σας το τέλειο mat αποτέλεσμα που διαρκεί. Με την ειδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό προσφέρει ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Αναδεικνύει την υφή των μαλλιών σας και προσθέτει όγκο και λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber τώρα και απογειώστε το look σας!
Τιμή 3,95 €

Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με γεύση από άσπρο και μαύρο σουσάμι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,98 €

Παπαδοπούλου digestive bar με σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη 10x28gr

Το Papadopoulou digestive bar με σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη 10x28gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Με γεύση που ξεχωρίζει και χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, αυτό το προϊόν θα σας παρέχει την απαραίτητη ενέργεια και γεύση που χρειάζεστε κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία γεύσης χωρίς ενοχές.

Τιμή 7,55 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού