• Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr Elephant - 1
  • Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr Elephant - 2
  • Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr Elephant - 3
  • Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr Elephant - 4
  • Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr Elephant - 5
  • Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr Elephant - 6
  • Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr Elephant - 1
  • Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr Elephant - 2
  • Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr Elephant - 3
  • Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr Elephant - 4
  • Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr Elephant - 5
  • Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr Elephant - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElephant

Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με γεύση από άσπρο και μαύρο σουσάμι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

11044
5949040201068
0,91 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τα Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι έχουν βάρος 70γρ και προσφέρουν μια νόστιμη λιχουδιά με εξαιρετική γεύση. Το μαύρο και το λευκό σουσάμι προσθέτουν μια ενδιαφέρουσα υφή και γευστική πινελιά στα πρέτσελς, κάνοντάς τα ιδανικά για σνακ ή συνοδευτικό σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Chipita chips με αλάτι 80gr

Τα Chipita chips με αλάτι 80gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ που θα σας ξετρελάνει. Με την τέλεια ισορροπία αλατιού και γεύσης, αυτά τα chips θα σας κάνουν να μην μπορείτε να σταματήσετε να τα τρώτε. Απολαύστε τα σε κάθε σας δραστηριότητα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Chipita chips με αλάτι 80gr!
Τιμή 1,05 €

El sabor nacho chips chili 425gr

Τα El sabor nacho chips chili 425gr της εταιρίας EL SABOR είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Απολαύστε την τέλεια γεύση των πικάντικων nacho chips με το έντονο άρωμα τσίλι που θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 2,88 €

Agrino chips σνακ με βόταν Αιγαίου 60gr

AGRINO.

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. με βότανα Αιγαίου και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων που θα σας καθηλώσει. Η ποιότητα και η νοστιμιά των προϊόντων μας είναι αναμφίβολα αξεπέραστες, κάνοντας τα AGRINO ΤΣΙΠΣ ένα απαραίτητο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τα δικά σας και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με την υπογραφή της AGRINO.
Τιμή 1,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Borggreve μπισκότα kaffee kranze 250gr

Τα Borggreve μπισκότα kaffee kranze 250gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του καφέ και την τραγανή υφή τους, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα παριζιάνικο καφενείο. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τα Borggreve μπισκότα kaffee kranze 250gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,66 €

Kaiser μπύρα pilsner κουτί 6x330ml (5+1 δώρο)

Η Kaiser μπύρα pilsner είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Με την απαλή γεύση της και το δροσιστικό της άρωμα, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή την εξαιρετική ποιότητα μπύρας, με το κουτί 6x330ml και το δώρο 1 μπύρας από την εταιρία Kaiser. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και απολαύστε τη γεύση της Kaiser μπύρας παντού και πάντα.
Τιμή 7,16 €

Μπωλάκι πλαστικό στρόγγυλο λευκό Φ12x5,5cm 04-328

Το μπωλάκι PC στρογγυλό φ12x5,5cm λευκό 04-328 είναι ο τέλειος σύντροφος για το γραφείο σας. Με το μοντέρνο του design και τις λειτουργικές του δυνατότητες, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στιλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!

Τιμή 1,56 €

Fini ζελέ γλώσσα πολύχρωμη 200τεμ

Ζελέ Fini πολύχρωμη γλώσσα 200 τεμαχίων - Ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τα πολύχρωμα ζελέ Fini! Με πλούσια γεύση και ζωηρά χρώματα, αυτά τα ζελέ θα σας κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά. Ιδανικά για κάθε περίσταση και για όλη την οικογένεια. Απολαύστε τα Fini ζελέ πολύχρωμα και ζήστε μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Τιμή 15,09 €