• Sani υποσενδονο maxi plus 90x60 15τεμ χωρις αρωμα
  • Sani υποσενδονο maxi plus 90x60 15τεμ χωρις αρωμα

Sani υποσενδονο maxi plus 90x60 15τεμ χωρις αρωμα

Η Sani υποσένδονο maxi plus 90x60 15τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να νιώθετε φρεσκάδα και ασφάλεια όλη μέρα. Με την απορροφητικότητά του και την άνεσή του, σας προσφέρει την προστασία που χρειάζεστε κάθε στιγμή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης κάθε μέρα!
35000
5201263083860
4,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΨΩΜΙΕΡΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ 20χ7cm (4025/20)

Η ψωμιέρα ανοξείδωτη 20χ7cm (4025/20) είναι ο απαραίτητος σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της και το μοντέρνο design της, θα σας εντυπωσιάσει αμέσως. Είναι η ιδανική λύση για το καθημερινό σας φαγητό, ενώ η ποιότητά της θα σας διαρκέσει για πολλά χρόνια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομμάτι για την κουζίνα σας!
Τιμή 4,46 €

ROSHEN ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 920gr.

Το ROSHEN ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 920gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σπίτι. Η φρέσκια γεύση του γιαουρτιού σε συνδυασμό με την απαλή υφή του γλειφιτζουριού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από αυθεντικές γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε το κάθε δακτυλίδι και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την αληθινή γεύση της Ελλάδας!
Τιμή 5,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr

Η αρπα σαρδέλα σε φυτικό λάδι είναι ένα δημοφιλές ελληνικό προϊόν που παρασκευάζεται από φρέσκες σαρδέλες που έχουν πιαστεί στο Αιγαίο Πέλαγος. Οι σαρδέλες καθαρίζονται και στη συνέχεια τις βράζουν και τις αποξηραίνουν, προτού τις βάλουν σε βαζάκι μαζί με φυτικό λάδι, αλάτι και άλλα μυρωδικά.

Τιμή 1,04 €

Sweet box κουτι αποθηκευσης τετραγωνο 1,8lt sa-225

Ανακαλύψτε το νέο Sweet Box κουτί αποθήκευσης τετράγωνο 1,8lt sa-225 και δώστε στο χώρο σας μια νέα διάσταση οργάνωσης και λειτουργικότητας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και μεγάλη χωρητικότητα, το Sweet Box κουτί αποθήκευσης είναι ιδανικό για τη φύλαξη και την ταξινόμηση των προσωπικών αντικειμένων σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ευκολία στον χώρο σας!
Τιμή 1,21 €

Ματίνα μοσχοκάρυδο χονδρό 3τεμ

Οι σπόροι του τροπικού δέντρου της μοσχοκαρυδιάς, έχουν ανοιχτόχρωμο καφέ χρώμα εξωτερικώς, έντονο άρωμα οβαλ σχήμα και περίπου 2 πόντους διάμετρο. Στο εσωτερικό, υπάρχουν πυκνά στρώματα αμυλούχων ιστών και ευωδιαστό λάδι. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην αρτοποιία και στη ζαχαροπλαστική.

Τιμή 1,20 €