• Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr Arpa - 1
  • Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr Arpa - 2
  • Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr Arpa - 3
  • Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr Arpa - 4
  • Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr Arpa - 5
  • Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr Arpa - 6
  • Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr Arpa - 1
  • Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr Arpa - 2
  • Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr Arpa - 3
  • Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr Arpa - 4
  • Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr Arpa - 5
  • Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr Arpa - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArpa

Arpa σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr

Η αρπα σαρδέλα σε φυτικό λάδι είναι ένα δημοφιλές ελληνικό προϊόν που παρασκευάζεται από φρέσκες σαρδέλες που έχουν πιαστεί στο Αιγαίο Πέλαγος. Οι σαρδέλες καθαρίζονται και στη συνέχεια τις βράζουν και τις αποξηραίνουν, προτού τις βάλουν σε βαζάκι μαζί με φυτικό λάδι, αλάτι και άλλα μυρωδικά.

11019
5200127781324
1,04 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Η σαρδέλα Arpa είναι ένα πολύ δημοφιλές είδος σαρδέλας που συνήθως σερβίρεται σε φυτικό λάδι. Η συγκεκριμένη συσκευασία περιέχει 125gr σαρδέλας σε φυτικό λάδι και είναι ιδανική για σνακ, σαλάτες ή ως παραδοσιακό ορεκτικό. Απολαύστε την μοναδική γεύση της σαρδέλας Arpa σε φυτικό λάδι!

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Onassis ντολμαδάκια 280gr

Τα ντολμαδάκια "Onassis" σε συσκευασία 280γρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και ποιοτικά ορεκτικά. Τα ντολμαδάκια, ή γνωστά επίσης ως ντολμαδάκια, είναι ένα παραδοσιακό φαγητό στην ελληνική κουζίνα.

Τιμή 1,60 €

Πυροφάνι ρέγγα καπνιστή σε φυτικό λάδι & φυσικό χυμό 200gr

Το πυροφάνι ρέγγα καπνιστό σε φυτικό λάδι και φυσικό χυμό, σε συσκευασία 200γρ, προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και γευστική εμπειρία για τους λάτρεις των καπνιστών γεύσεων. Η ρέγγα, είδος ψαριού με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση, συνδυάζεται με το φυτικό λάδι και το φυσικό χυμό για να προσφέρει ένα προϊόν πλούσιο σε γεύση και θρεπτικές ιδιότητες.

Τιμή 2,70 €

Ομοσπονδία ανανάς φέτες σε σιρόπι 565gr

Φρέσκες φέτες ζουμερού ανανά, συσκευασμένες μέσα σε σιρόπι. Σερβίρετε τις κομπόστες φρούτων με παγωτό ή κρέμες για ένα απολαυστικό επιδόρπιο ή με γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό.

Τιμή 2,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Nuvoletta μαλακτικό blue classic 3lt

Το μαλακτικό ρούχων Blue Classic της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,98 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων χωρίς άρωμα 1,5lt

Το Dettol Απολυμαντικό για τα ρούχα είναι το προϊόν που εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηριδίων ακόμα και σε πλύσεις με κρύο νερό ή σύντομες πλύσεις. Χρησιμοποιείται μαζί με το απορρυπαντικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι κατά το ξέβγαλμα. Απολυμαίνει τα ρούχα και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Τιμή 5,48 €

Geflor ροδόνερο 270ml

Ροδόνερο της εταιρίας Lanova, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Το ροδόνερο, το απόσταγμα του άνθους του τριανταφύλλου, χρησιμοποιείται κυρίως σε γλυκές συνταγές εξ Ανατολής, όπως στο λουκούμι και στον μπακλαβά, αλλά μπορεί άνετα να προστεθεί σε κέικ, κουλουράκια, πουτίγκες ρυζιού και στο παγωτό, σε μικρές όμως ποσότητες, γιατί έχει έντονο άρωμα και γεύση.

Διατίθεται σε συσκευασία των 270ml.

Τιμή 2,18 €

Knorr snack pot creamy pesto 68gr

Το Knorr snack pot creamy pesto 68gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με την απαλή γεύση του pesto και την ευκολία που προσφέρει ο φορητός σχεδιασμός, αυτό το προϊόν θα σίγουρα σας κερδίσει. Απλά προσθέστε ζεστό νερό, ανακατέψτε καλά και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Knorr!
Τιμή 1,40 €