• ROSHEN ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 920gr.  - 1
  • ROSHEN ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 920gr.  - 1

ROSHEN ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 920gr.

Το ROSHEN ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 920gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σπίτι. Η φρέσκια γεύση του γιαουρτιού σε συνδυασμό με την απαλή υφή του γλειφιτζουριού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από αυθεντικές γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε το κάθε δακτυλίδι και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την αληθινή γεύση της Ελλάδας!
41331
4823077630736
5,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Piltsis σάλτσα ζυμαρικών με μανιταρια Porcini 360gr

Η Piltsis σάλτσα ζυμαρικών με μανιτάρια Porcini 360gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τα γεύματά σας. Η συνδυασμένη γεύση των μανιταριών Porcini με τη σάλτσα ζυμαρικών θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε το μοναδικό αυτό γευστικό ταξίδι με την Piltsis σάλτσα ζυμαρικών και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε μπουκιά.
Τιμή 3,16 €

Tns φαγητοδοχειο για κεικ τετραγωνο με καπακι vc-746

Η Tns φαγητοδοχείο για κέικ τετράγωνο με καπάκι VC-746 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με το μοντέρνο του design και την ποιότητα κατασκευής, θα κερδίσει την καρδιά σας αμέσως. Απολαύστε τα αγαπημένα σας γλυκά με στυλ και άνεση, χωρίς να χάνετε τον αέρα τους. Αποκτήστε το Tns φαγητοδοχείο τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 4,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Φρέσκα αυγά large 6τεμ

Φρέσκα αυγά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και γεύση, ιδανικά για νόστιμα γεύματα και γλυκά επιδόρπια. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την ποιότητα των αυγών μας, και δώστε μια υγιεινή νότα στις γεύσεις σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αγνή γεύση τους κάθε μέρα!

Τιμή 2,19 €

Flos star υγρό καθαριστικό για τα άλατα spray 475ml

  • Τίποτε δεν µπορεί να συγκριθεί µε την αστραφτερή καθαριότητα του Flos Star. Με έναν απλό ψεκασµό και χωρίς καθόλου τρίψιµο, εξαφανίζει δύσκολες βρωµιές, άλατα και κατάλοιπα σαπουνιού ενώ ταυτόχρονα δίνει λάµψη χωρίς να χαράζει.
  • Χρησιµοποιήστε το στο µπάνιο ή στην κουζίνα, για µπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, βρύσες, εµαγιέ, ανοξείδωτα, πλακάκια ή συνθετικά δάπεδα.
  • Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και για να µην διαχέεται το προϊόν στο χώρο.
Τιμή 2,75 €