• Endless μαλακτικό fresh musk 3lt
  • Endless μαλακτικό fresh musk 3lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless μαλακτικό fresh musk 3lt

Το Endless μαλακτικό 3lt musk / λευκό είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και μαλακότητας. Με τη μοναδική του μυρωδιά musk, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και ευχάριστων στιγμών. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία μαλακίας και φρεσκάδας στα ρούχα σας!
34467
5202995107312
3,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml της Lenor θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και να είναι μαλακά σαν καινούργια. Απολαύστε την μοναδική του αρωματική σύνθεση που θα σας κερδίσει με την πρώτη μυρωδιά. Αφήστε το Lenor συμπ να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τιμή 3,85 €

Endless μαλακτικό aroma boost pure joy 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt pure joy της εταιρίας είναι η τέλεια επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα κάνετε απαλά και μυρωδάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία στα υφάσματα, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και της φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,77 €

Lenor μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt

Ανανεώστε την αίσθηση των ρούχων σας με το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt. Απολαύστε την απαλότητα και το άρωμα που διαρκεί, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και μαλακά. Αφήστε την Lenor να φέρει τη ζεστασιά και την άνεση στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 27,97 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Η απαλή ορχιδέα συνδυάζεται με το ξυλώδες άρωμα του σανδαλόξυδου, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και απαλά στην αφή, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ίνες τους. Απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 2,18 €

Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο.Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ «μωρουδιακό» άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 4,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Nuvoletta μαλακτικό fiori di loto 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,85 €

Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt

Το Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την χωρητικότητα των 4 λίτρων, μπορείτε να φυλάξετε μεγάλες ποσότητες τροφίμων και να τα διατηρήσετε φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει την μακροχρόνια χρήση του, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός του το κάνει να διακοσμεί μοναδικά την κουζίνα σας. Αποκτήστε τώρα το Tns φαγητοδοχείο
Τιμή 2,68 €

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic

Το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, το σφουγγαράκι Vileda classic θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας!
Τιμή 0,48 €