• Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml Lenor - 1
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml Lenor - 2
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml Lenor - 1
  • Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml Lenor - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLenor

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων αμέθυστος & μπουκέτο 41μεζ 861ml της Lenor θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και να είναι μαλακά σαν καινούργια. Απολαύστε την μοναδική του αρωματική σύνθεση που θα σας κερδίσει με την πρώτη μυρωδιά. Αφήστε το Lenor συμπ να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
28604
8006540888834
3,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συμβουλές Χρήσης:

Για χρήση στο πλυντήριο, τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος.

Για πλύσιμο στο χέρι, διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Δε συνιστάται η χρήση του απευθείας πάνω σε ρούχα.

Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα & πετσετέ υφάσματα, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Όγκος: 861ml

Άρωμα: Amethyst & Floral

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 52μεζ 1,196lt είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε τη φρεσκάδα και την απαλότητα σε κάθε πλύση. Αφήστε τη μαγεία του αρώματος του λίλιουμ και των φρούτων του δάσους να σας συνοδεύσει καθημερινά και απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου ρούχου. Αποκτήστε το Cajoline τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο!
Τιμή 3,69 €

Soupline μαλακτικό βανίλια ορχιδέα 39μεζ 4lt

Απολαύστε μοναδικά απαλά ρούχα με φρεσκάδα που διαρκεί! Το μαλακτικό Soupline Βανίλια & Ορχιδέα, χάρη στο εξωτικό και όλο φρεσκάδα άρωμά του, θα σας κάνει να ονειρευτείτε μέρη μαγικά. Επιπλέον, με το Soupline το σιδέρωμα γίνεται πιο εύκολο.

Τιμή 5,14 €

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό καρύδα 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56μεζ, cocco είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα απίστευτο άρωμα στα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και φρέσκα ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας κάθε φορά που αλλάζετε τα ρούχα σας.
Τιμή 4,44 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 28μεζ 644ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Αφήστε το άρωμα του λίλιουμ και των φρούτων του δάσους να σας συνοδεύει καθημερινά, δίνοντας μια αίσθηση άνεσης και ευεξίας. Ανακαλύψτε τη μαγεία του Cajoline σήμερα και αφήστε τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα!
Τιμή 2,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Nannys pezzeta μωρομάντηλα extra large με καπάκι 26x23cm 50τεμ

Τα Nannys pezzeta μωρομάντηλα extra large με καπάκι 26x23cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και μεγάλο μέγεθος, αυτά τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για κάθε γονιό που θέλει το καλύτερο για το μωρό του. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,69 €

Chupa chups xxl playlist γλειφιτζούρι 25x29gr

Το Chupa Chups XXL Playlist γλειφιτζούρι είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας! Με 25 διαφορετικές γεύσεις σε μια συσκευασία, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τη γεύση των αγαπημένων σας τραγουδιών καθώς γλειφίζετε αυτό το νόστιμο γλειφιτζούρι! Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια γευστική εμπειρία με το Chupa Chups XXL Playlist!
Τιμή 11,68 €

Γιώτης κουβερτούρα σε τρούφα 100gr

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε:

• Για να ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ γλυκά και παγωτά.

• Να παρασκευάσετε τρουφάκια ή άλλα γλυκίσματα.

• Να φτιάξετε Σοκολάτα Ρόφημα με νερό ή γάλα.

Τιμή 1,90 €

Κύκλωψ κρεμάστρα ξύλινη

Η κρεμάστρα ρούχων της εταιρείας Cyclops σας βοηθάει να οργανώνετε την ντουλάπα σας και παράλληλα να εξοικονομείτε επιπλέον χώρο. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο, ένα ανθεκτικό υλικό που συνήθως χρησιμοποιείται για παλτό, σακάκια, μπουφάν, πλεκτά και άλλα.

Τιμή 1,01 €