• Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt
  • Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt
  • Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt
  • Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt
  • Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt
  • Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt
  • Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt
  • Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt
  • Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt
  • Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt
  • Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt
  • Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςProderm

Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο.Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ «μωρουδιακό» άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

2889
8711700624343
4,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
<5% κατιονικά τασιενεργά, αρωματικές ουσίες, sorbic acid.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ πρόσωπο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλύνετε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Μην το καταπίνετε. Συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777..
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΑΪΣ- UNILEVER HELLAS A.E. Λ. Κύμης και Σένεκα 10, Κηφισιά, 14564, Τηλ: 210 6304500, www.unilever.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nuvoletta μαλακτικό blue classic 3lt

Το μαλακτικό ρούχων Blue Classic της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,87 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και τη φθορά. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία και ευκολοχτένιστα, με μια μοναδική μυρωδιά που θα σας σαγηνεύσει. Αποκτήστε το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml τώρα και απογειώστε την εμφάνισή ?
Τιμή 3,00 €

Soupline μαλακτικό βανίλια ορχιδέα 39μεζ 4lt

Απολαύστε μοναδικά απαλά ρούχα με φρεσκάδα που διαρκεί! Το μαλακτικό Soupline Βανίλια & Ορχιδέα, χάρη στο εξωτικό και όλο φρεσκάδα άρωμά του, θα σας κάνει να ονειρευτείτε μέρη μαγικά. Επιπλέον, με το Soupline το σιδέρωμα γίνεται πιο εύκολο.

Τιμή 5,14 €

Endless μαλακτικό fresh λεβάντα 3lt

Τα μαλακτικά Endless περιποιούνται τα ρούχα μας, προσφέροντας φροντίδα και φρεσκάδα. Συσκευασία 3lt (20 μεζούρες) και το δημοφιλές άρωμα "Φρεσκάδα Λεβάντας". Το καπάκι χρησιμοποιείται ως δοσομετρητής μιας πλύσης.

Τιμή 3,40 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & μανταρίνι 52μεζ 1,2lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & μανταρίνι 52μεζ 1,2lt της εταιρίας Soupline είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια φρέσκια νότα στα ρούχα σας. Η μοναδική συνδυασμός βανίλιας και μανταρινιού θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα για πολλές μέρες. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτήν την απόλυτα αρωματική εμπειρία!
Τιμή 3,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης karavaki κρεμοσάπουνο κλασικό 900ml

Το κρεμοσάπουνο Παπουτσάνης karavaki κλασικό 900ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα με μια μόνο πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 1,94 €

Φάκελος κουμπί Α4 πράσινος

Αναδεικνύει τον επαγγελματισμό και την οργάνωση σας με τον πράσινο φάκελο κουμπί Α4. Με υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα, αυτός ο φάκελος θα κάνει την καθημερινή σας εργασία πιο εύκολη και αποτελεσματική. Αποκτήστε τον τώρα και ξεχωρίστε στο γραφείο σας!
Τιμή 0,40 €

Tottis champion κρουασάν με κρέμα μιλφέιγ 70gr

Ανακαλύψτε τη γεύση του αγαπημένου Tottis champion κρουασάν με κρέμα μιλφέιγ 70gr. Ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Απολαύστε το σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τη γεύση του να σας ταξιδέψει. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική αίσθηση του Tottis champion κρουασάν με κρέμα μιλφέιγ 70gr!
Τιμή 0,66 €

Coca cola αναψυκτικό original εισαγωγής 500ml

Η αναζωογονητική γεύση της Coca Cola 500ml σε μπουκάλι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ενέργεια. Με την απίστευτη αίσθηση της ανθρακούχου αναψυκτικής, θα νιώσετε ότι είστε έτοιμοι για ό,τι έρθει. Απλά ένα γουλί και θα ανανεώσετε τις αισθήσεις σας. Αγοράστε τώρα την Coca Cola 500ml και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!

Τιμή 0,91 €