• Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt Tns - 1
  • Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt

Το Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την χωρητικότητα των 4 λίτρων, μπορείτε να φυλάξετε μεγάλες ποσότητες τροφίμων και να τα διατηρήσετε φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει την μακροχρόνια χρήση του, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός του το κάνει να διακοσμεί μοναδικά την κουζίνα σας. Αποκτήστε τώρα το Tns φαγητοδοχείο
18178
5204558381795
2,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων με καπάκι 2lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων με καπάκι 2lt της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και μεταφορά των φαγητών σας με ασφάλεια και άνεση. Με την προηγμένη τεχνολογία του Fresh Box, μπορείτε να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ το μοναδικό σχεδιασμό του θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε το Fresh box φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την κορυφαία ποιότητα και λει?
Τιμή 3,06 €

Κύκλωψ κουτί smart box 2lt

Πλαστικό κουτί για την αποθήκευση διάφορων αντικειμένων. Θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και οργανωμένο.

Τιμή 1,30 €

Tns κουτί αποθήκευσης πλαστικό home sweet home 50lt

Το Tns κουτί αποθήκευσης πλαστικό home sweet home 50lt είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με μεγάλη χωρητικότητα 50lt, μπορείτε να αποθηκεύσετε ό,τι χρειάζεστε με ευκολία και άνεση. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ το μοντέρνο design του θα δώσει ένα αίσθημα ζεστασιάς και φιλοξενίας στον χώρο σας. Αποκτήστε το Tns κουτί αποθήκευσης τώρα και αναβαθμίστε την οργάνωση και το στυ?
Τιμή 9,91 €

Nava terrestrial ψωμιέρα ξύλινη 8x29x14,5cm

Η Nava terrestrial ψωμιέρα ξύλινη 8x29x14,5cm είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας.

Τιμή 5,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Croco δημητριακά μαξιλαράκια γεμιστά με κακάο 100gr

Απολαύστε την τρυφερή γεύση των Croco δημητριακών μαξιλαρακιών γεμισμένων με 100gr κακάο. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να το απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,57 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml

Το Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml θα δώσει ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της βανίλιας που θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει άμεσα σε μια ευχάριστη διάθεση. Με το Air Wick, η ατμόσφαιρα του χώρου σας θα είναι πάντα φρέσκια και ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του.

Τιμή 3,53 €

Stamos μπουγάτσα με κρέμα 560gr

Η μπουγάτσα με κρέμα είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που αποτελείται από λεπτές φύλλο πίτας γεμισμένες με γλυκιά κρέμα. Η μπουγάτσα Stamos είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και προσφέρει μια νόστιμη εμπειρία γεύσης. Η συσκευασία των 560gr προσφέρει αρκετή ποσότητα για να απολαύσετε αυτό το γλυκό με την οικογένεια και τους φίλους σας. Απολαύστε τη μπουγάτσα Stamos με κρέμα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία!

Τιμή 2,35 €

Brava barbeque sauce 510gr

Η Brava barbeque sauce 510gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα φαγητά σας. Με την έντονη γεύση της, θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Απολαύστε την με κάθε ευκαιρία και αναδείξτε τον χαρακτήρα των γευστικών δημιουργιών σας.
Τιμή 4,69 €

Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ

Το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ είναι το ιδανικό εργαλείο για να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με το μοναδικό του σχήμα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Viosarp φτερό ξεσκονίσματος οβάλ θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τη σκόνη από τα δύσκολα σημεία με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην καθαριότητα του χώρου σας!
Τιμή 1,07 €