• Tns πλαστικο δοχειο τακτοποιησης ψυγειου 11x32x10cm ep-430
  • Tns πλαστικο δοχειο τακτοποιησης ψυγειου 11x32x10cm ep-430
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πλαστικο δοχειο τακτοποιησης ψυγειου 11x32x10cm ep-430

Το πλαστικό δοχείο τακτοποίησης ψυγείου Tns είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε το ψυγείο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Με διαστάσεις 11x32x10cm, αυτό το δοχείο προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με τρόπο οργανωμένο και εύκολα προσβάσιμο. Μην αφήνετε τα τρόφιμα σας να χάνονται στο ψυγείο - αποκτήστε το δικό σας πλαστικό δοχείο τακτοποίησης της Tns σήμερα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργ?
33872
5204558386189
2,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ταινια αλουμινοταινια primo 48mm x 5m

Η ταινία αλουμινόταινια Primo 48mm x 5m είναι η ιδανική λύση για κάθε επισκευή και εργασία. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την ταινία αλουμινόταινια Primo και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα και απόδοση!
Τιμή 0,84 €

Ινδια δυοσμος 30gr, φακελοσ

Ανανεωτικός δυόσμος από την Ινδία, με έντονο άρωμα και μοναδική γεύση. Απολαύστε τον σε κάθε τσάι σας και αναζωογονηθείτε με τη φρεσκάδα του. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τσάι!
Τιμή 0,72 €

VEET ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ ESSENTIAL ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ 20pcs (ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ)

Οι Veet ταινίες κεριού Essential για τα πόδια είναι η ιδανική λύση για το ξηρό δέρμα. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και αποτελεσματικότητα, θα αισθανθείτε την διαφορά από την πρώτη χρήση. Αποκτήστε βελούδινα λεία πόδια με τις Veet ταινίες κεριού Essential και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα απλό βήμα.
Τιμή 4,66 €

SILVO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΣHΜΙΚΩΝ 150ml

Το SILVO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΣΗΜΙΚΩΝ 150ml είναι η ιδανική λύση για να δώσετε λάμψη και λάμψη στα ασημένια αντικείμενα σας. Με μια μόνο κίνηση, τα ασημένια αντικείμενα σας θα λάμψουν ξανά σαν καινούργια. Η ειδική φόρμουλα που περιέχει εξασφαλίζει μακράς διαρκείας αποτελέσματα και προστασία από την οξείδωση. Αποκτήστε το SILVO ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΣΗΜΙΚΩΝ 150ml τώρα και απογειώστε τη λάμψη των ασημένιων αντικειμένων σας!
Τιμή 8,10 €

Κορυφαία προϊόντα

VILEDA ΣΚΟΥΠΑ 2 σε 1 - (GARDEN)

Η Vileda σκούπα 2 σε 1 - (GARDEN) είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την απόδοσή του. Αποτελεί την ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει από τα χέρια σας - αποκτήστε την Vileda σκούπα 2 σε 1 - (GARDEN) τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
Τιμή 4,02 €

7 Days κρουασάν με κακάο 70gr

Η πιο κλασική επιλογή για κάθε μέρα. 7DAYS Croissant με αφράτη ζύμη και πλούσια γέμιση που σε χορταίνει με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Αυτό που θες όταν πεινάς!

Τιμή 0,73 €

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό διαφανές 500ml

Το Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό διαφανές 500ml είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας περιπέτεια! Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική του κατασκευή, θα σας συνοδεύει παντού χωρίς να σας απογοητεύσει. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ και την πρακτικότητά σας σε κάθε σας δραστηριότητα!
Τιμή 0,96 €