• NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 300τεμ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ
  • NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 300τεμ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ

NORMALCLINIC ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΒΑΜΒΟΟ 300τεμ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ

49793
3800213311446
1,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wella new wave αφρός μαλλιών Νο5 volume 200ml

Ο Wella new wave αφρός μαλλιών Νο5 volume 200ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε όγκο και λάμψη στα μαλλιά σας. Η εξαιρετική του φόρμουλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του πιστολιού. Αποκτήστε άμεσα το Wella new wave αφρός μαλλιών Νο5 volume 200ml και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,30 €

Lenor μαλακτικο 40μεζ, 837ml portofino

Το Lenor μαλακτικό 40μεζ, 837ml Portofino θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα όλη μέρα. Αφήστε το άγγιγμά του να σας αγκαλιάσει με την απαλή του αίσθηση και το αναζωογονητικό άρωμά του. Κάντε την καθημερινή σας περιποίηση ρούχων μια ευχάριστη εμπειρία με το Lenor Portofino.
Τιμή 3,85 €

ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΛΥΚΟΥ olivia (407)(14cm)

Η κουτάλα γλυκού Olivia είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με μήκος 14 εκατοστά, είναι ιδανική για τη σερβιρίσματα γλυκών και επιδορπίων. Η κομψή σχεδίασή της προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας και κάνει τη στιγμή του γλυκού ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε την κουτάλα γλυκού Olivia τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona dermasoft υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με υαλουρονικό οξύ για ευαίσθητες επιδερμίδες 20+20τεμ

Τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου & ματιών με υαλουρονικό οξύ και υδρολυμένο μαργαριτάρι αφαιρούν αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ και τη μάσκαρα.

Με σύνθεση εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά και φιλική στο μικροβίωμα της επιδερμίδας του προσώπου, το προϊόν ενυδατώνει και μειώνει το μέγεθος των πόρων της επιδερμίδας, αφήνοντάς την παράλληλα απαλή και καθαρή.

Δερματολογικά & Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,27 €

Bic καλσόν collant 20den No3-4 μαύρο

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 σε μαύρο χρώμα από την εταιρία Bic είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει σέξι και σικ κάθε φορά που τα φοράει. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομψό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή.
Τιμή 1,56 €

Viva χυμός με ροδάκινο 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση ροδάκινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,14 €

Παυλίδης σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα 100gr

Η σοκολάτα υγείας Παυλίδης είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα γευστικό και υγιεινό σνακ. Με 70% κακάο, φουντούκια και κόκκινα φρούτα, προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Δοκιμάστε την σήμερα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,95 €

Pitatakia με πίτσα 70gr

Ένταση και γλύκα μαζί, σε ένα ιδιαίτερο σνακ που σε κερδίζει από το πρώτο άνοιγμα της συσκευασίας. Σαγηνευτικά αρώματα σε τυλίγουν και σε καλωσορίζουν σε ένα υπέροχο παιχνίδι με την απόλαυση.

Τιμή 1,16 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού