• VILEDA ΣΚΟΥΠΑ 2 σε 1 - (GARDEN)
  • VILEDA ΣΚΟΥΠΑ 2 σε 1 - (GARDEN)

VILEDA ΣΚΟΥΠΑ 2 σε 1 - (GARDEN)

Η Vileda σκούπα 2 σε 1 - (GARDEN) είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την απόδοσή του. Αποτελεί την ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει από τα χέρια σας - αποκτήστε την Vileda σκούπα 2 σε 1 - (GARDEN) τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
37220
4023103095939
4,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maggi σουπα 60gr, κοτοπουλο

Ανακαλύψτε τη νέα γεύση Maggi σούπας κοτόπουλο 60gr και απολαύστε μια νόστιμη και θρεπτική εμπειρία γεύσης. Με φρέσκα υλικά και μοναδική συνταγή, η σούπα Maggi θα σας κάνει να ξεχάσετε κάθε άλλη γεύση. Απολαύστε την σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,63 €

Sanitas σφουγγαρακι κουζινας 2+1δωρο

Το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 2 σε 1 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά του, θα κάνει τον καθαρισμό της κουζίνας σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν, αποκτήστε το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 2 σε 1 τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος!
Τιμή 1,77 €

Scent αρωματικά χώρου ανταλλακτικά Sweet Orchid 250ml

Ανανεώστε τον αέρα του χώρου σας με το αρωματικό αντικτίκα Sweet Orchid 250ml για τη συσκευή Airwick. Μια μοναδική αίσθηση γλυκιάς ορχιδέας θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τους χώρους σας να μυρίζουν υπέροχα!

Τιμή 1,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x3,825lt

Το Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x4,25lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη διπλή δύναμη καθαρισμού του Skip, τα ρούχα σας θα είναι λαμπερά και αρωματισμένα με μια μόνο πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση του φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 22,99 €
  • Πακέτο

Bref μπλοκ WC deluxe premium delicate magnolia 2x50ml

Η Bref deluxe premium delicate magnolia 2x50ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με την ευχάριστη μυρωδιά του. Με τη μοναδική σύνθεσή του, αφήνει ένα αίσθημα φρεσκάδας και καθαριότητας στον χώρο σας που διαρκεί. Αποκτήστε το Bref deluxe premium delicate magnolia 2x50ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας στο σπίτι σας!
Τιμή 2,41 €

Με τον πλάστη φαρίνα 500gr

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Με τον Πλάστη, χρησιμοποιείται σε συνταγές όπου το μείγμα πρέπει να διογκωθεί στο ψήσιμο για να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Σε αυτό το είδος του αλευριού, υπάρχει εξαρχής το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και άλλες διογκωτικές ουσίες. Είναι κατάλληλο για την εκτέλεση συνταγών ζαχαροπλαστικής, όπως κέικ, μπισκότα, κουλουράκια και άλλα γλυκά.

Βάρος: 500gr

Τιμή 0,72 €