• Ολυμπος superspread φυστικοβουτυρο 350gr, τραγανο
  • Ολυμπος superspread φυστικοβουτυρο 350gr, τραγανο

Ολυμπος superspread φυστικοβουτυρο 350gr, τραγανο

Το Ολυμπος superspread φυστικοβουτυρο 350gr είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του φυστικοβουτύρου και την τραγανή υφή του, σίγουρα θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές σας. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με τους φίλους σας σε ένα πάρτι. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το ξαναπαραγγείλετε ξανά και ξανά.
33685
5201182036138
2,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μελετιαδη λουκουμια 300gr, φρουτα του δασουσ

Τα λουκούμια Μελετιάδη είναι μια νόστιμη επιλογή για να απολαύσετε τα φρούτα του δάσους σε κάθε δάγκωμα. Με πλούσια γεύση και απαλή υφή, αυτά τα λουκούμια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να τα ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,39 €

PANTENE SHAMPOO 250ml - (AQUA LIGHT)

Το PANTENE SHAMPOO 250ml - (AQUA LIGHT) είναι η ιδανική επιλογή για λεπτά και λιπαρά μαλλιά. Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει βαθιά ενυδάτωση χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας. Αποκτήστε λαμπερά και ανάλαφρα μαλλιά με το PANTENE SHAMPOO 250ml - (AQUA LIGHT) σήμερα!
Τιμή 2,71 €

Tns ηλιακη λαμπα led λευκο 7,5x16 yn-p-01

Η Tns ηλιακή λάμπα LED λευκού χρώματος διαστάσεων 7,5x16 (YN-P-01) είναι η ιδανική λύση για την φωτισμό σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή, αυτή η λάμπα θα φωτίσει τον εξωτερικό σας χώρο με στυλ και αξία. Μην αφήσετε την ευκαιρία να φύγει - αποκτήστε τώρα την Tns ηλιακή λάμπα LED και αναβαθμίστε τον χώρο σας!
Τιμή 1,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Sdoukos fruit for snack χουρμάδες επανυδατωμένοι απύρηνοι 200gr

Οι χουρμάδες είναι καλή πηγή σιδήρου, καλίου και ασβεστίου και βέβαια φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να βοηθούν σημαντικά όσους αντιμετωπίζουν γαστρεντερικά προβλήματα.

Τιμή 2,45 €

Uniglass econ βάζο γυάλινο με καπάκι 1000ml

Το Uniglass econ βάζο γυάλινο με καπάκι 1000ml της εταιρίας Uniglass είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και στυλ. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, το βάζο αυτό είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με το καπάκι του, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 3,12 €

Tns μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt

Το μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt της εταιρίας Tns είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την φρεσκάδα και την απίστευτη γεύση του. Κάθε σταγόνα νερού σε αυτό το μπουκάλι είναι γεμάτη με την αγνότητα των λουλουδιών που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρώξεων. Απολαύστε το και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με κάθε γουλιά.
Τιμή 1,11 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού