• TNS ΗΛΕΚΤΡ. ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ 900W 1,5lit - (ΜΑΥΡΗ) (35-950-0999) | MrPanda.gr
  • TNS ΗΛΕΚΤΡ. ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ 900W 1,5lit - (ΜΑΥΡΗ) (35-950-0999) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΗΛΕΚΤΡ. ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ 900W 1,5lit - (ΜΑΥΡΗ) (35-950-0999)

50741
5204558001549
21,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτοπετσετα φακελος πολυτελειας μαυρη 40cm 125τεμ

Η μαύρη πολυτελείας χαρτοπετσέτα φακέλος 40cm 125τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε εκδήλωση. Με την υψηλή ποιότητα και το κομψό design της, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δώσει ένα άγγιγμα πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και κάντε την επόμενη εκδήλωσή σας αξέχαστη!
Τιμή 4,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Το αλεύρι Arion food είναι ιδανικό για όλες τις χρήσεις στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Έχει βάρος 1kg και προσφέρει υψηλή ποιότητα και απόδοση στις συνταγές σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ψωμιού, γλυκών, ζυμαρικών και άλλων λαχταριστών γευμάτων. Αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για κάθε σπίτι και επαγγελματική κουζίνα.

Τιμή 0,94 €

Pampers μωρομάντηλα fresh clean 4x52τεμ

Μαλακά και ανθεκτικά μωρομάντιλα για απαλό καθαρισμό με εξισορροπημένη υγρασία, που δίνει στο δερματάκι του μωρού την αίσθηση περισσότερης καθαριότητας και σύνθεση που βοηθά στη διατήρηση του φυσικού pH. Έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας και κάνουν την αλλαγή πάνας διασκέδαση.

Με σύστημα κλεισίματος που διατηρεί την υγρασία.

Δερματολογικά ελεγμένα και χωρίς οινόπνευμα.

Τιμή 3,93 €

LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN (2x10τεμ.)

Η LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση. Με την τεχνολογία Ultra Thin, η σερβιέτα προσφέρει εξαιρετική προστασία και αίσθηση ελαφρότητας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 2x10 τεμαχίων και απολαύστε την απόλυτη προστασία που σας αξίζει!
Τιμή 1,95 €

Kraft μαγιονέζα 490ml

Η κλασική μαγιονέζα, για όλη την οικογένεια. Συνοδεύει ιδανικά το ψάρι ή τη σαλάτα του οικογενειακού τραπεζιού, ενώ προσθέτει υπέροχη γεύση σε sandwich, τηγατητές πατάτες και τοστ.

Συνοδεύει: σαλάτες, τοστ, ψάρι, κοτόπουλο.

Τιμή 3,80 €

Κύκλωψ βούρτσα υποδημάτων τρίχα αλοιφής

Η Κύκλωψ βούρτσα υποδημάτων τρίχα αλοιφής είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα των υποδημάτων σας. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα της τρίχας αλοιφής, η Κύκλωψ βούρτσα εξασφαλίζει λάμψη και προστασία για κάθε είδος υποδήματος. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το στυλ και τη φρεσκάδα των υποδημάτων σας με ένα απλό πέρασμα!
Τιμή 0,96 €