• ΜΠΡΕΛΟΚ - (MINNIE) (564267)
  • ΜΠΡΕΛΟΚ - (MINNIE) (564267)

ΜΠΡΕΛΟΚ - (MINNIE) (564267)

49042
5205698659942
1,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΣΑΝΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ Νο 40 - (10kg)

Η τσάντα ζαχαροπλαστείου Νο 40 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε ζαχαροπλαστείο και ζαχαροπλάστη. Με χωρητικότητα 10kg, αυτή η τσάντα θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα γλυκά σας με άνεση και ασφάλεια. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία που θέλει να κρατήσει τα προϊόντα του ασφαλή και καθαρά. Αποκτήστε τώρα την τσάντα ζαχαροπλαστείου Νο 40 και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την προσεγμένη ?
Τιμή 40,62 €

Roshen γκοφρετα 216gr, καρυδα & αμυγδαλο

Τα Roshen γκοφρετα 216gr, καρυδα & αμυγδαλο είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Η συνδυασμένη γεύση καρύδας και αμυγδάλου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει - αγοράστε τώρα και απολαύστε τη γεύση των Roshen γκοφρετα 216gr, καρυδα & αμυγδαλο!
Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπουτάρη μοσχοφίλερο 187ml

Το Μπουτάρης Μοσχοφίλερο σε συσκευασία 187ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα εκλεπτυσμένο και ευχάριστο λευκό κρασί σε μικρή ποσότητα. Προέρχεται από τον κορυφαίο οίκο Μπουτάρη και κατασκευάζεται από την εξαιρετική ποικιλία Moschofilero, γνωστή για τα φρουτώδη και αρωματικά χαρακτηριστικά της.

Τιμή 2,52 €

Regina σερβιέτες ελαφράς ακράτειας extra 12τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 2,40 €

Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml είναι η ιδανική λύση για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας και να τους προσφέρετε τη φροντίδα που χρειάζονται. Η εξαιρετική σύνθεσή του προσφέρει ενυδάτωση, ενισχύει την τρίχα και δίνει λάμψη στα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θραύση και το σπάσιμο. Αποκτήστε απαλά, λεία και υγιή μαλλιά με το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,86 €