• ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΙΑΦΑΝΗ 50ΜΕΤ.
  • ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΙΑΦΑΝΗ 50ΜΕΤ.

ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΙΑΦΑΝΗ 50ΜΕΤ.

48699
5213004060528
0,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PANASONIC ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ ΚΟΥΜΠΙ CR-2016 (6τεμ.)

Οι μπαταρίες λιθίου CR-2016 της Panasonic είναι η ιδανική επιλογή για όλες σας τις ανάγκες. Με μια αξιοπιστία που δεν συγκρίνεται και με μια μακρά διάρκεια ζωής, αυτές οι μπαταρίες θα σας παρέχουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να μείνει ποτέ χωρίς ενέργεια - επιλέξτε τις μπαταρίες Panasonic CR-2016 και απολαύστε απροβλημάτιστη λειτουργία σε κάθε σας συσκευή.
Τιμή 3,71 €

Κυκλωψ φαγητοδοχειο safe-t για τοστ 500ml

Το Κυκλωψ φαγητοδοχείο safe-t 500ml είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τοστ σας φρέσκα και νόστιμα. Με την ασφαλή του σφράγιση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το φαγητό σας θα παραμείνει ασφαλές και αναλλοίωτο μέχρι τη στιγμή που θα το απολαύσετε. Αποκτήστε το Κυκλωψ φαγητοδοχείο safe-t 500ml τώρα και απολαύστε το τέλειο τοστ σε κάθε σας μεσημεριανό διάλειμμα.
Τιμή 0,96 €

Vienna πιπεριερα 1254πιπε

Η Vienna πιπεριέρα 1254πιπε είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με το μοναδικό της design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να την προσθέσετε στη συλλογή σας. Αναδείξτε τη γεύση και δώστε έναν άλλο αέρα στις μαγειρικές σας δημιουργίες με την Vienna πιπεριέρα 1254πιπε. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,33 €

Πλαστικο σουρωτηρι μακαρονιων κωστης νο 400

Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο για να φτιάχνετε τα πιο νόστιμα μακαρόνια με το πλαστικό σουρωτήρι μακαρονιών Κώστης νο 400. Εύκολο στη χρήση, ανθεκτικό και πρακτικό, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία της μαγειρικής!
Τιμή 1,27 €

Velto μπλε λιπασμα 2kg κοκκωδεσ

Το Velto μπλε λιπάσμα 2kg κοκκώδες είναι η ιδανική λύση για τον κήπο σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει την απόλυτη προστασία και θρέψη για τα φυτά σας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ανάπτυξή τους. Αποκτήστε το Velto μπλε λιπάσμα 2kg κοκκώδες σήμερα και απολαύστε έναν υπέροχο και πλούσιο κήπο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάννα καλαμποκάλευρο 500gr

Το καλαμποκάλευρο Μάννα είναι φτιαγμένο με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά είναι ιδανικό για χωριάτικο ψωμί και καλαμποκόπιτα.

Τιμή 0,95 €

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt

Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt είναι το τέλειο προϊόν για να δώσετε ένα φρέσκο και καθαρό άρωμα στα ρούχα σας. Η μοναδική σύνθεσή του με muschio bianco θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και ευχάριστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αγοράστε το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύση!
Τιμή 3,14 €

Softcare χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Softcare, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,98 €

Mentos τσιχλοκαραμέλες fanta 37,5gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με τις Mentos τσιχλοκαραμέλες Fanta 37,5gr. Ένα αναζωογονητικό μείγμα γεύσεων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και φρεσκάδα. Απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις των Mentos τσιχλοκαραμέλων Fanta και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 0,63 €