• Tns πλαστικο καλαθι τακτοποιησης ψυγειου large vc-701
  • Tns πλαστικο καλαθι τακτοποιησης ψυγειου large vc-701
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πλαστικο καλαθι τακτοποιησης ψυγειου large vc-701

Το Tns πλαστικό καλάθι τακτοποίησης ψυγείου large vc-701 είναι ο ιδανικός τρόπος για να κρατάτε το ψυγείο σας οργανωμένο και καθαρό. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύετε φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα και άλλα είδη τροφίμων με άνεση. Αποκτήστε το Tns πλαστικό καλάθι τακτοποίησης ψυγείου large vc-701 τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
32999
5204558461978
1,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΡΙΓΕ 50 ΦΥΛΛΩΝ (17x24cm) - (ΜΠΛΕ) (24145)

Το τετράδιο ριγέ 50 φύλλων σε μέγεθος 17x24cm στο χρώμα μπλε είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας σημείωση. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και τις λεπτομερείς ρίγες, θα απολαύσετε την εμπειρία του γραφής και την οργάνωση των σκέψεών σας. Μην αφήνετε καμία ιδέα να ξεφύγει, αγοράστε τώρα το τετράδιο ριγέ 50 φύλλων και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να ξεχυλίζει!
Τιμή 0,63 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) STRAWBERRY ICE 3,2ML Nicotine FREE

Απογειώστε τη γεύση σας με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Strawberry Ice! Απολαύστε τη φρουτώδη γεύση της φράουλας συνδυασμένη με το δροσερό άγγιγμα του πάγου, χωρίς νικοτίνη για μια απρόσκοπτη εμπειρία ατμίσματος. Με χωρητικότητα 3,2ml και 1200 PUFFS, το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ είναι ο τέλειος σύντροφος για όλη μέρα! Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την ατμιστική σας εμπειρία!
Τιμή 6,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες της εταιρείας Oscar αναφέρεται πιθανότατα σε ένα προϊόν σοκολάτας που παρουσιάζεται σε μικρές σταγόνες και έχει γεύση γάλακτος. Αυτή η κουβερτούρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή γλυκών, γαρνιτούρας, παγωτών, κεκάκιων, και πολλών άλλων λιχουδιών.

Τιμή 1,54 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης άνθη πασχαλιάς 1lt

Το AJAX Fete des Fleurs με έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Επιπλέον, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες αστραφτερά καθαρές, χωρίς ξέβγαλμα. Με άρωμα άνθη πασχαλιάς.

Από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Flamingo πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 70x140cm

Πετσέτα σώματος της εταιρείας Kipper, η οποία αποτελεί το πιο βασικό είδος πετσέτας για χρήση μετά το ντουζ ή το μπάνιο σας. Η πετσέτα σώματος θα πρέπει να αλλάζει και να πλένεται 1 με 2 φορές την εβδομάδα, καθώς μετά από κάθε μπάνιο γεμίζει με βακτήρια. Επίσης μετά από κάθε χρήση η πετσέτα θα πρέπει να στεγνώνει εντελώς και γρήγορα, καθώς όσο περισσότερο μένει υγρή, τόσο περισσότερο πολλαπλασιάζονται τα βακτήρια.

Το βάρος είναι 480 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο, που σημαίνει ότι είναι αρκετά ελαφριά ενώ παράλληλα στεγνώνει γρήγορα. Είναι ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση, καθώς είναι εξαιρετικά απορροφητική.

• Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

Χαρακτηριστικά:

Πλάτος: 70cm

Μήκος: 140cm

Τιμή 6,69 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού