• Νέο
  • MYHEART ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΓΙΓΑΣ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ (70*95) 10ΤΕΜ
  • MYHEART ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΓΙΓΑΣ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ (70*95) 10ΤΕΜ

MYHEART ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΓΙΓΑΣ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ (70*95) 10ΤΕΜ

50917
5214002309336
1,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βαζο γυαλινο με αεροστεγες καπακι 1lt

Το γυαλινο βαζο με αεροστεγες καπακι 1lt είναι ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και στυλ. Με το αεροστεγες καπάκι, μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ανανεώστε την κουζίνα σας με αυτό το κομψό και πρακτικό βαζο και αφήστε τους φίλους σας να θαυμάσουν το στυλ και τη λειτουργικότητά του.
Τιμή 2,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Musto ξύδι λευκό 4lt

Ξίδι της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παράγεται από λευκό κρασί. Είναι καθαρό, σχεδόν άχρωμο και η γεύση του είναι ξεκάθαρα όξινη, ενώ το άρωμά του θυμίζει κρασί. Είναι ιδανικό για ένα πιο ελαφρύ στυλ μαγειρικής, ενώ παράλληλα η γεύση του μειώνει την ανάγκη για αλάτι. Το λευκό ξίδι ταιριάζει περισσότερο σε συνταγές που περιλαμβάνουν κοτόπουλο ή ψάρι. Εκτός όμως από την προφανή του χρήση στη μαγειρική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθαριστικό σε μπάνια, οικιακές συσκευές, κάδους απορριμμάτων ή ακόμα και σε χαλιά.

Τιμή 2,43 €

Agrino φακές χονδρές 500gr

Για πολλά χρόνια τα όσπρια αποτελούσαν την σημαντικότερη πηγή πρωτεϊνών για τους ανθρώπους και κομμάτι της βασικής τροφής τους. Eίναι άμεσα συνδεδεμένα με την εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους, μιας και αποτελούσαν την πιο πλούσια πηγή πρωτεϊνών από οποιαδήποτε άλλη καλλιεργήσιμη τροφή, ιδιότητα που τα έκανε πολύτιμα και αναντικατάστατα σε εποχές που δεν υπήρχε κρέας σε αφθονία. Η γκάμα των οσπρίων Agrino προέρχεται από τις καλύτερες ποικιλίες παγκοσμίως, όπως και οι Φακές Χονδρές Agrino. Κατά την παραγωγική διαδικασία τα όσπρια καθαρίζονται και διαλέγονται κόκκο προς κόκκο. Συσκευάζονται σε ελκυστικό, όρθιο πακέτο, με κύρια χαρακτηριστικά την χρωματική διαφοροποίηση ανά κωδικό και το εύκολο άνοιγμα.

Τιμή 2,16 €

Batiste dry shampoo cherry 200ml

Το Batiste Dry Shampoo Cherry 200ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρήσει τα μαλλιά της φρέσκα και λαμπερά όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα αφαιρεί τη λιπαρότητα από τη ρίζα των μαλλιών, προσφέροντας άμεσα αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Με το ευχάριστο άρωμα της κεράσι, το Batiste Dry Shampoo Cherry 200ml θα σας κάνει να νιώθετε εντυπωσιασμένες κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα αποτελέσματ?
Τιμή 3,66 €

Βιοδιασπώμενα ξύλινα κουτάλια φαγητού 16cm 100τεμ

Τα βιοδιασπώμενα ξύλινα κουτάλια φαγητού 16cm 100τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα! Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτά τα κουτάλια είναι όχι μόνο φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και πρακτικά και στιλάτα. Με το μήκος τους 16cm, είναι ιδανικά για κάθε τύπο φαγητού. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 2,24 €

Melissa σπαγγέτι με καρότο 400gr

Σπαγγέτι με καρότο από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και 30% πολτό καρότου.

Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και είναι χαμηλά σε λιπαρά ενώ είναι κατάλληλα και για vegan.

Τιμή 1,43 €