• VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) STRAWBERRY ICE 3,2ML Nicotine FREE
  • VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) STRAWBERRY ICE 3,2ML Nicotine FREE

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) STRAWBERRY ICE 3,2ML Nicotine FREE

Απογειώστε τη γεύση σας με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Strawberry Ice! Απολαύστε τη φρουτώδη γεύση της φράουλας συνδυασμένη με το δροσερό άγγιγμα του πάγου, χωρίς νικοτίνη για μια απρόσκοπτη εμπειρία ατμίσματος. Με χωρητικότητα 3,2ml και 1200 PUFFS, το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ είναι ο τέλειος σύντροφος για όλη μέρα! Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την ατμιστική σας εμπειρία!
41013
5214002495091
6,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ (80x80cm)

Ανανεωτικό, πολυτελές και κομψό τραπεζομάντηλο Βυζαντινού στυλ, κατάλληλο για κάθε είδους διακόσμηση. Με διαστάσεις 80x80cm, αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για το τραπέζι σας. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο χώρο σας. Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με αυτό το υπέροχο τραπεζομάντηλο και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 2,34 €

Εξεταστικο ρολο non-woven 20gr, 58cm x 50m violet

Το Εξεταστικό ρολό non-woven 20gr, 58cm x 50m violet είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας υλικό για τις ανάγκες τους. Με τις εξαιρετικές του ιδιότητες και το μοναδικό χρώμα του, το Εξεταστικό ρολό non-woven θα σας ενθουσιάσει με την απόδοσή του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας!
Τιμή 4,26 €

Tulip χρυση toffee καραμελα 400gr,

Η χρυσή τοffee καραμέλα Tulip 400gr είναι η τελεία επιλογή για τους λάτρεις των γλυκών! Με την απαλή υφή της και την απίστευτη γεύση της, θα σας κατακτήσει αμέσως. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τη χρυσή τοffee καραμέλα Tulip 400gr και αφήστε τα συναισθήματα να οδηγήσουν την απόφασή σας!
Τιμή 3,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml

Το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και καθαριότητας. Με τη σύνθεσή του που διαλύει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 425ml τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαριότητας στο σπίτι σας.
Τιμή 1,27 €

Γαντια αντοχης μαυρα large horeca

Αυτά τα γάντια αντοχής μεγάλου μεγέθους σε μαύρο χρώμα είναι ιδανικά για επαγγελματική χρήση στον χώρο της εστίασης. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή στη χρήση, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε επαγγελματισμό και φροντίδα στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 1,96 €

Whiskas γατοτροφή sticks σολομός 18gr

Η Whiskas γατοτροφή sticks σολομός 18gr είναι η τέλεια λύση για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο σολομό και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτά τα sticks θα κάνουν τη γάτα σας να λατρέψει το φαγητό της και θα της προσφέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια υγιή ζωή. Αποκτήστε τα τώρα και δείτε τη χαρά στα μάτια της αγαπημένης σας γάτας!
Τιμή 1,55 €

Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml

Το Fa roll-on caribbean lemon 50ml είναι ένα από τα πιο δροσερά και αρωματικά αντιιδρωτικά roll-on στην αγορά. Με το αναζωογονητικό άρωμα του λεμονιού και την αποτελεσματική προστασία του Fa, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει φρέσκοι και αναζωογονημένοι όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της προστασίας που σας προσφέρει το Fa roll-on caribbean lemon 50ml.
Τιμή 1,43 €