• Ιον protein μπαρα σοκολαλατας 50gr, φουντουκι stevia 9230
  • Ιον protein μπαρα σοκολαλατας 50gr, φουντουκι stevia 9230

Ιον protein μπαρα σοκολαλατας 50gr, φουντουκι stevia 9230

Η Ιον πρωτεΐνη μπάρα σοκολάτας 50gr με φουντούκι stevia 9230 είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική και υγιεινή εναλλακτική λύση. Απολαύστε την πλούσια γεύση της σοκολάτας σε συνδυασμό με το φυσικό γλυκαντικό της stevia, προσφέροντας σας ενέργεια και δύναμη για όλη την ημέρα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια υγιεινή λιχουδιά χωρίς τύψεις!
32773
5201127092304
1,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ηλιος κυμινο τριμμενο 35gr, βαζο

Το Ηλιος κυμινο τριμμενο 35gr είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας και θα δώσει ένα μοναδικό άρωμα στα μαγειρευτά σας. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα του, το Ηλιος κυμινο τριμμενο 35gr θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τις γευστικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,35 €

Vileda σπογγος μεταλλικος spirale ινοχ 2+1 δωρο

Η Vileda σπογγός με μεταλλική σπείρα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας! Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Vileda, αυτός ο σπογγός εξασφαλίζει άψογη απορρόφηση και αποτελεσματικό καθάρισμα. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει στον καθαρισμό σας!
Τιμή 1,05 €

The lttlies μολυβι δεινοσαυρος rubber 4χρωμ

Το μολυβί δεινόσαυρος rubber 4χρωμ της εταιρίας The lttlies είναι ένα μοναδικό και χαριτωμένο προϊόν που θα ενθουσιάσει κάθε παιδί. Με τις ζωηρές χρωματιστές επιλογές και το διασκεδαστικό σχέδιο του δεινόσαυρου, το μολυβί αυτό θα κάνει τη γραφή πολύ πιο διασκεδαστική. Είναι η ιδανική επιλογή για δώρο σε κάθε παιδί που αγαπά τα ζωάκια και το χρώμα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα παιδιά τη χαρά της δημιουργικότητας και της φαντασίας!
Τιμή 2,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 50gr

Τα Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 50gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν ψηθεί και αλατιστεί για να προσφέρουν έναν νόστιμο και απολαυστικό σνακ. Το αλάτι προσθέτει μια αλμυρή γεύση στα φυστίκια, ταιριάζοντας άριστα με την κροκαντίλα και την φυσική γεύση τους.

Τιμή 0,41 €

Νουνού γάλα συμπυκνωμένο πλήρες 6x400gr

Παράγεται από 100% αγελαδινό γάλα και είναι φτιαγμένο με απλή, παραδοσιακή συνταγή, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.

Φυσικά πλούσιο σε Πρωτεΐνη, Ασβέστιο, Φώσφορο, Βιταμίνη D, Βιταμίνη Β12.

Τιμή 8,51 €

Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt

Το Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική σύνθεσή του με λευκό ξύδι και πράσινο μήλο αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τους υπολείμματα φαγητού. Κάντε την καθημερινή σας διαδικασία πλύσης πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία με το Ava action υγρό πιάτων.
Τιμή 11,64 €

Χαρτί επαγγελματικό box 12x450gr

Αποκτήστε τώρα το Χαρτί επαγγελματικό box 12x450gr και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο! Με υψηλής ποιότητας χαρτί που προσφέρει απόλυτη απορροφητικότητα και αντοχή, θα εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας και θα δημιουργήσετε μια επαγγελματική εικόνα που θα ξεχωρίσει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 16,79 €