• ΛΑΜΠΑ ΓΛΟΜΠΟΣ LED KOSMOS Α60 12W E27 4000Κ
  • ΛΑΜΠΑ ΓΛΟΜΠΟΣ LED KOSMOS Α60 12W E27 4000Κ

ΛΑΜΠΑ ΓΛΟΜΠΟΣ LED KOSMOS Α60 12W E27 4000Κ

48531
5213001219134
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΟΝ ΓΚΟΦΡΕΤΑ ΚΡΕΜΑ ΚΑΚΑΟ (20x28gr.) - (8003)

Η ΙΟΝ γκοφρέτα κρέμα κακάο είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με την πλούσια κρέμα κακάο και το τραγανό γκοφρέτα, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με τη γεύση του και θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τώρα τη γκοφρέτα κρέμα κακάο της ΙΟΝ και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,01 €

Μεζουρα inox για κοκτειλ 60ml 203-2-60

Με το Mezoura inox 60ml 203-2-60 της εταιρίας μας, θα αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στην παρασκευή κοκτέιλ! Απολαύστε την ποιότητα και τη λειτουργικότητα αυτού του προϊόντος που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κοκτέιλ για εσάς και τους φίλους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Mezoura που θα κάνει την παρασκευή κοκτέιλ πιο εύκολη και διασκεδαστική!
Τιμή 1,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko κοραλάκι 500gr

Είναι το µακαρονάκι µε το καµπυλωτό σχήµα, εξίσου αγαπητό στις καρδιές όλων όσων το έχουν δοκιµάσει! Έχει τρύπα µε µικρή διάµετρο στο εσωτερικό του. Ταιριάζει ιδαίτερα σε πιάτα µε σάλτσα αλλά ακόµη και σε σούπες. Ανακαλύψτε την κοραλένια αίσθηση στο στόµα συνοδεύοντάς το µε κρεατικά, κιµά, λαχανικά ή όποια άλλη συνταγή προτιµάτε!

Τιμή 1,31 €

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με φρεσκάδα ωκεανού 72τεμ

Τα DETTOL ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ 72wipes POWER & PURE BATHROOM είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του μπάνιου σας. Με την ισχυρή τους σύνθεση, αφαιρούν τα λεκέδες και τους μικροοργανισμούς, αφήνοντας ένα φρέσκο και απολυμασμένο αποτέλεσμα. Με τα DETTOL ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ, το μπάνιο σας θα λάμψει και θα μυρίζει υπέροχα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο μπάνιο σας!
Τιμή 1,86 €

Monster ενεργειακό ποτό pacific punch 500ml

To Monster pacific punch δίνει τον πιο αποδοτικό συνδυασμό απαραίτητων συστατικών, για τόνωση που κανείς δεν φανταζόταν και προσφέρει μια ισχυρή γροθιά ενέργειας, μέσω μιας καθαρής και ευχάριστης γεύσης.

Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη.

Περιέχει ταυρίνη & L-καρνιτίνη.

Τιμή 1,26 €

SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ

Η SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ είναι το απόλυτο gourmet απόλαυσης για το γλυκό σας καθημερινό διάλειμμα. Με την πλούσια γεύση του φουντουκιού σε κάθε κουταλιά, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης και ευχαρίστησης. Αποκτήστε το SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,77 €

Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 200gr

Οι μίξεις ξηρών καρπών είναι συνδυασμοί διάφορων ειδών ξηρών καρπών, όπως αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια, καρύδια, καστανά και άλλα. Η αναφορά "Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 200gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία μείγματος ξηρών καρπών βάρους 200 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 1,35 €