• Tesori αρωμα 100ml hammam
  • Tesori αρωμα 100ml hammam

Tesori αρωμα 100ml hammam

Το Tesori αρωμα 100ml hammam είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του hammam. Με την αρωματική του σύνθεση, θα αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το Tesori να σας συνοδεύσει σε κάθε σας βήμα και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και ευεξίας.
32762
8008970005614
4,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τριφτης πλακε κρεμμυδι inox

Το τριφτή πλακέ κρεμμύδι inox της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία στη χρήση του, θα μπορείτε να κόβετε τα κρεμμύδια σας με ακρίβεια και ταχύτητα. Αφαιρώντας τον κίνδυνο κοπής των δαχτύλων σας, αυτό το προϊόν θα σας εξασφαλίσει την ασφάλεια που χρειάζεστε στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τριφτή πλακέ κρεμμύδι inox και να αναβαθμίσετε την κο
Τιμή 2,51 €

PRINGLES 40gr SOUR CREAM & ONION

Η νέα γεύση των Pringles 40gr SOUR CREAM & ONION θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα σνακς και θα σας κερδίσει με την απίστευτη γεύση της. Ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση που προσφέρουν οι Pringles και απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη νόστιμη γεύση και να απολαύσετε την με κάθε δυνατότητα.
Τιμή 1,15 €

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΔΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 1lit (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)

Το αυθεντικό κόκκινο ξύδι 1 λίτρου (6 βαθμών) είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια ξεχωριστή νότα γεύσης στα πιάτα σας. Με την εγγύηση ποιότητας από την εταιρία, αυτό το ξύδι θα ενισχύσει τις γεύσεις και θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,18 €

Vellis πολυσφουγγαριστρα μικροφιμπρα black power

Η Vellis πολυσφουγγαριστρα μικροφιμπρα black power είναι η ιδανική λύση για να κάνετε τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορο και εύκολο. Με την ισχυρή της απόδοση, θα αφήσει τα δάπεδα σας λαμπερά και αψεγάδιαστα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμοϋ που θα σας εντυπωσιάσουν.
Τιμή 3,48 €

Ιον σοκολατα γαλακτος φουντουκιου 70gr,- 1314

Η Ιον σοκολάτα γάλακτος φουντουκιού 70gr είναι ένα απόλυτα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των γεύσεων. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας γάλακτος και το κρεμώδες φουντούκι, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε την Ιον σοκολάτα γάλακτος φουντουκιού 70gr τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να χορεύουν σε έναν ωκεανό γεύσεων.
Τιμή 1,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food μαρμελάδα βερίκοκο 500gr

Η μαρμελάδα βερίκοκο 500gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε το πρωινό σας. Με φρέσκα βερίκοκα και πλούσια γεύση, θα σας κάνει να ξυπνήσετε με χαμόγελο στο πρόσωπο. Απολαύστε την σε τοστ, σε κρέπες ή ακόμα και σε γλυκά για ένα γευστικό ταξίδι. Αγοράστε τώρα την Arion food μαρμελάδα βερίκοκο και απολαύστε την υπέροχη γεύση της!
Τιμή 2,26 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml

Ανακαλύψτε την πλούσια φόρμουλα του Tesori συμπυκνωμένου μαλλακτικού hammam 760ml και απογειώστε την εμπειρία σας στο μπάνιο. Με εξαιρετική σύνθεση που αφήνει τα μαλλιά σας μεταξένια και ενυδατωμένα, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα αυθεντικό χαμάμ. Αφεθείτε στην αναζωογονητική αίσθηση και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας που προσφέρει το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml.
Τιμή 3,00 €

Flamingo συλλέκτης υγρασίας ντουλάπας 250gr

Συλλέκτης υγρασίας ιδανικός για ντουλάπες και κλειστούς χώρους με άρωμα λεβάντας, ο οποίος συγκρατεί 500ml υγρασίας. Αποτρέπει τη μούχλα και τους λεκέδες, εξαλείφει τις οσμές προστατεύοντας παράλληλα από την υγρασία. 

Προσφέρει ένα υγιεινό περιβάλλον με εύκολο και γρήγορο τρόπο για να απομακρύνετε την υγρασία και να αρωματίσετε τον αέρα στο χώρο σας. Διαρκεί μέχρι 60 ημέρες ανάλογα το ποσοστό υγρασίας στον χώρο.

Τιμή 2,40 €

Axe αποσμητικό σώματος spray musk 150ml

Το Axe body spray musk 150ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίσει. Με το μοναδικό του άρωμα μασκ, το spray αυτό θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση και ανδρικότητα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε ένα νέο επίπεδο στο στυλ και την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,43 €