• Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml Tesori - 1
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml Tesori - 2
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml Tesori - 3
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml Tesori - 4
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml Tesori - 5
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml Tesori - 6
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml Tesori - 1
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml Tesori - 2
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml Tesori - 3
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml Tesori - 4
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml Tesori - 5
  • Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml Tesori - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTesori

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml

Ανακαλύψτε την πλούσια φόρμουλα του Tesori συμπυκνωμένου μαλλακτικού hammam 760ml και απογειώστε την εμπειρία σας στο μπάνιο. Με εξαιρετική σύνθεση που αφήνει τα μαλλιά σας μεταξένια και ενυδατωμένα, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα αυθεντικό χαμάμ. Αφεθείτε στην αναζωογονητική αίσθηση και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας που προσφέρει το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml.
24720
8008970055213
3,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό καρύδα 76μεζ 1,9lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Διαρκεί για 76 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής:

1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,79 €

Soft μαλακτικό ρούχων magic passion 50μεζ 2,75lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,21 €

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt

Το Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco τιρκουάζ 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μαλακά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας απαλά και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προστατεύει το περιβάλλον χάρη στην eco φιλική του σύνθεση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας σε κάθε πλύση!
Τιμή 3,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food ρεβύθια χονδρά 500gr

Απολαύστε την αυθεντική γεύση των Arion food ρεβύθια χονδρά 500gr! Ανακαλύψτε τη νοστιμιά και την ποιότητα των προϊόντων της Arion food και απολαύστε ένα υγιεινό γεύμα γεμάτο θρεπτικές ουσίες. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τη διατροφή σας με τα Arion food ρεβύθια χονδρά 500gr!
Τιμή 1,82 €

Tns ποτήρι γυάλινο με χερούλι και καλαμάκι 420ml

Ανανεωτικό, λειτουργικό και στυλάτο ποτήρι γυάλινο 420ml με χερούλι και καλαμάκι από την εταιρία Tns. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωινό καφέ σας μέχρι το απογευματινό ρόφημα. Φτιαγμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και με υψηλή ποιότητα υλικών, το Tns ποτήρι γυάλινο θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή του και το μοντέρνο design του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 0,90 €

Knorr ζωμός λαχανικών 6τεμ

Ο Κλασικός Κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Bάλτε τον κύβο Knorr σε κάθε φαγητό και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!

Τιμή 1,11 €