• Τριφτης πλακε κρεμμυδι inox
  • Τριφτης πλακε κρεμμυδι inox

Τριφτης πλακε κρεμμυδι inox

Το τριφτή πλακέ κρεμμύδι inox της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία στη χρήση του, θα μπορείτε να κόβετε τα κρεμμύδια σας με ακρίβεια και ταχύτητα. Αφαιρώντας τον κίνδυνο κοπής των δαχτύλων σας, αυτό το προϊόν θα σας εξασφαλίσει την ασφάλεια που χρειάζεστε στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τριφτή πλακέ κρεμμύδι inox και να αναβαθμίσετε την κο
30185
5203160260047
2,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Νεφελη πιατελα οβαλ 29cm 1259π29

Η Νεφελη πιατελα οβαλ 29cm 1259π29 είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα δώσει στο τραπέζι σας μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας. Με το μοντέρνο της design και τις εξαιρετικές της ποιότητες, αυτή η πιατέλα θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε ειδική περίσταση. Αποκτήστε τη Νεφελη πιατελα οβαλ 29cm 1259π29 τώρα και αναβαθμίστε το σερβίρισμα των γευμάτων σας!
Τιμή 8,72 €

Lenor μαλακτικο 38μεζ, 874ml vanilla & mimosa

Το Lenor μαλακτικό 38μεζ, 874ml vanilla & mimosa θα σας κάνει να νιώσετε τη μαγεία της βανίλιας και της μιμόζας κάθε φορά που αγκαλιάζετε τα αγαπημένα σας ρούχα. Η μοναδική του φόρμουλα θα δώσει μια μεταξένια αίσθηση στα υφάσματα σας, ενώ η απαλή του μυρωδιά θα σας αγγίξει την ψυχή. Αφήστε το Lenor να σας συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας και να σας κάνει να νιώσετε πάντα φρέσκοι και λαμπεροί.
Τιμή 3,49 €

SANITAS ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ (90*110) 10ΤΕΜ

Η σακούλα απορριμάτων SANITAS (90*110) 10ΤΕΜ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το μεγάλο μέγεθος της, μπορείτε να απορρίψετε με άνεση όλα τα απορρίμματα χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές. Μην αφήνετε τα απορρίμματα να σας ενοχλούν, αγοράστε τώρα την SANITAS σακούλα απορριμάτων και απολαύστε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο.
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1500gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1500gr 50τεμ της εταιρίας Lux-Plast είναι ο τέλειος τρόπος να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και άνεση. Με μεγάλη χωρητικότητα 1500gr και ποιοτική κατασκευή, αυτό το σκεύος θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε την ποιότητα και την αξιοπιστία της Lux-Plast!
Τιμή 6,43 €

Tns κουτί αποθήκευσης γαλάζιο 10lt

Αποκτήστε το Tns κουτί αποθήκευσης γαλάζιο 10lt και οργανώστε τα πράγματά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και χωρητικότητα 10 λίτρων, αυτό το κουτί αποθήκευσης θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και οργανωμένο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την αποθήκευσή σας!
Τιμή 4,05 €

Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr

Το Αμελί μέλι ανθέων σε μερίδες 100x20gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν φυσικό και γευστικό μέλι υψηλής ποιότητας. Με τις ανθότυπες νότες γεύσης και την απαλή υφή του, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε το σκέτο, πάνω σε γιαούρτι ή σε συνταγές μαγειρικής για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Αγοράστε τώρα και αφεθείτε στη γοητεία του Αμελί μελιού!
Τιμή 21,56 €

Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml

Το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει ταλκ και υγρή φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το αρωματικό αφρόλουτρο Vidal να σας χαλαρώσει και να σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουτρού με το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml.

Τιμή 1,71 €