• Ιον σοκολατα γαλακτος φουντουκιου 70gr,- 1314
  • Ιον σοκολατα γαλακτος φουντουκιου 70gr,- 1314

Ιον σοκολατα γαλακτος φουντουκιου 70gr,- 1314

Η Ιον σοκολάτα γάλακτος φουντουκιού 70gr είναι ένα απόλυτα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των γεύσεων. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας γάλακτος και το κρεμώδες φουντούκι, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε την Ιον σοκολάτα γάλακτος φουντουκιού 70gr τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να χορεύουν σε έναν ωκεανό γεύσεων.
32774
5201127013149
1,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PARODONTAX ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ml EXTRA FRESH

Η Parodontax Οδοντόκρεμα 75ml Extra Fresh είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμού των δοντιών τους. Με τη μοναδική της φόρμουλα που περιέχει φυσικά συστατικά, προσφέρει βαθύ καθαρισμό και προστασία ενάντια στην παροδοντίτιδα. Αφήνει μια δροσερή αίσθηση μετά τη χρήση της, ενώ η μακράς διάρκειας φρεσκάδα της θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Αγοράστε τώρα την Parodontax Οδοντόκρεμα 75ml Extra Fresh κα
Τιμή 3,47 €

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων black velvet 28μεζ 1,4lt

Το SKIP ΥΓΡΟ 28μεζ. (1,40 lit) - (BLACK VELVET) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια φροντίδα των ρούχων της. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά και την φθορά. Αποκτήστε το SKIP ΥΓΡΟ 28μεζ. (1,40 lit) - (BLACK VELVET) τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα που προσφέρει!
Τιμή 5,28 €

Palmolive σαπουνi 90gr 3+1 δωρο olive

Το Palmolive σαπούνι 90gr 3 σε 1 με δώρο ελαιόλαδο είναι η ιδανική επιλογή για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος. Απολαύστε την αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 1,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Okf aloe vera sugar free με μάνγκο 500ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα του αλόης και την εξωτική γεύση του μάνγκο σε κάθε γουλιά. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε το!

Τιμή 1,21 €

Nivea after shave balsam fresh kick 100ml

To NIVEA MEN Fresh Kick After Shave Balm έχει ελαφριά σύνθεση hydro-gel με εκχυλίσματα Μέντας, Iso-Magnesium, Βιταμίνη Ε και Προβιταμίνη Β5 για να δροσίζει, να τονώνει και να αναζωογονεί στην στιγμή. Απολυμαίνει και προστατεύει την επιδερμίδα από φλεγμονές. Βοηθά την ανανέωση της επιδερμίδας Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά εγκεκριμένη. For skin that looks energized and feels invigorated: NIVEA MEN Fresh Kick After Shave Balm. - Υποστηρίζει το φυσικό σύστημα προστασίας της επιδερμίδας και βοηθά την ανανέωση της

  • Καταπραΰνει την επιδερμίδα.
  • Δροσερή, ελαφριά σύνθεση που απορροφάται γρήγορα με εκχυλίσματα Μέντας, Iso-Magnesium, Βιταμίνη Ε και Προβιταμίνη Β5.
  • Απολυμαίνει και προστατεύει την επιδερμίδα από ερεθισμούς και φλεγμονές.
  • Δερματολογικά ελεγμένο. Συμβατό με την επιδερμίδα.
Τιμή 6,27 €

Pino Silvestre αφρόλουτρο για άνδρες black musk 1lt

Το Pino Silvestre αφρόλουτρο για άνδρες black musk 1lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο άνδρα που επιθυμεί ένα αρρενωπό και ελκυστικό άρωμα. Η μυστηριώδης μυρωδιά του black musk θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις και αισθησιασμό. Αφεθείτε στην απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που προσφέρει αυτό το αφρόλουτρο και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη της ανδρικής γοητείας.
Τιμή 3,24 €

Berill καθαριστικό αλάτων 500ml

Ανανεώστε το μπάνιο σας με το Berill καθαριστικό αλάτων 500ml! Καθαρίζει αποτελεσματικά βρύσες και πλακάκια, αφήνοντας ένα αναζωογονημένο και λαμπερό αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 3,37 €

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων alpine 50μεζ 3,25kg

Η Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων Alpine 50μεζ 3,25kg είναι το ιδανικό προϊόν για άψογο καθαρισμό των ρούχων σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας φρέσκα και λαμπερά, ενώ προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε την Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων Alpine 50μεζ 3,25kg τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε πλύση!
Τιμή 12,88 €