• Κυκλωψ κουτι αποθηκευσης 17 lt βεραμαν
  • Κυκλωψ κουτι αποθηκευσης 17 lt βεραμαν

Κυκλωψ κουτι αποθηκευσης 17 lt βεραμαν

Το Κυκλωψ κουτί αποθήκευσης 17 lt βεραμάν είναι η ιδανική λύση για την ταξινόμηση και την αποθήκευση των αντικειμένων σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με τη μοντέρνα σχεδίασή του και την ανθεκτική κατασκευή του, το Κυκλωψ κουτί αποθήκευσης θα προστατεύσει τα αντικείμενά σας από τη σκόνη και τη βροχή, ενώ θα διατηρήσει την τάξη στον χώρο σας. Αποκτήστε το Κυκλωψ κουτί αποθήκευσης τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που οργανώνετε τα πράγματά
32570
5202707010862
7,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Kinder έκπληξη joy 20gr

Η μαγεία της Kinder Έκπληξης! Το Kinder Joy είναι το μοναδικό προϊόν που συνδυάζει δύο τραγανές μπουκίτσες μέσα σε κρεμώδες μείγμα από γάλα και κακάο με πολλά νέα, φανταστικά παιχνίδια.

Τιμή 1,09 €

Τσαντα κρεοπωλειου νο 45 10kg

Η τσάντα κρεοπωλείου νο 45 10kg είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της καλής ποιότητας και της πολυτέλειας. Με την ανθεκτική της κατασκευή και την ευρύχωρη σχεδίαση, αυτή η τσάντα θα σας συντροφεύει σε κάθε ψώνιο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο πολυτελή αξεσουάρ κρεοπωλείου που προσφέρει η αγορά!
Τιμή 39,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Oreo crunchy bites dipped 110gr

Απολαυστικές τραγανές μπουκιές OREO με επικάλυψη σοκολάτας, για να μπορείς να τις απολαμβάνεις παντού!

Τιμή 2,06 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr

Η τρούφα 400gr της εταιρίας τριαντάφυλλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποικιλία των αρωμάτων που περιέχει. Απολαύστε την πλούσια γεύση της τρούφας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Με την τρούφα 400gr της τριαντάφυλλος, κάθε μπουκιά είναι μια εμπειρία γεύσης που δε θα ξεχάσετε ποτέ. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε τη γεύση της πολυτέλειας!
Τιμή 3,75 €

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 1,65 €

Ariet σπόγγος χρυσός 11gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης της εταιρείας Pegasus, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,47 €

Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml

Η Vaseline βαζελίνη protecting jelly 100ml της εταιρίας Vaseline είναι το ιδανικό προϊόν που προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα σας. Με την μοναδική της σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε απαλό, λαμπερό δέρμα κάθε μέρα!
Τιμή 4,06 €