• ΚΕΡΙΑ ΡΕΣΩ 50ΤΜΧ 4ΩΡΕΣ
  • ΚΕΡΙΑ ΡΕΣΩ 50ΤΜΧ 4ΩΡΕΣ

ΚΕΡΙΑ ΡΕΣΩ 50ΤΜΧ 4ΩΡΕΣ

48683
5202634060268
2,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MENTOS ΤΖΙΧΛΕΣ VITAMINS CITRUS 90GR KOYTI

Ανανεωτικές τζίχλες Mentos Vitamins Citrus, με γεύση λεμόνι και πορτοκάλι που ξυπνούν τις αισθήσεις σας. Με βιταμίνες που σας δίνουν την ενέργεια που χρειάζεστε καθημερινά. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση τους οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης και ενέργειας!
Τιμή 2,82 €

Uniglass 91400 ποτηρι γυαλινο ουζου 19,5cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο ούζου Uniglass 91400 19,5cl 12τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τις απολαύσεις σας. Κομψός και λειτουργικός, αυτός ο σχεδιασμός θα κάνει την εμπειρία σας ακόμη πιο απολαυστική. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη συλλογή σας με το πιο κομψό τρόπο. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 8,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ σιδερόπανο με λάστιχο flexy 140x52cm

Σιδερόπανο από την εταιρία Cyclops, για εύκολο, άνετο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς να δημιουργεί τσακίσεις στα ρούχα. Διαθέτει λάστιχο για πιο εύκολη τοποθέτηση και σωστή εφαρμογή στη σιδερώστρα.

Διαστάσεις σιδερόπανου:

Μήκος: 140cm

Πλάτος: 52cm

Τιμή 3,62 €

Bref μπλοκ WC power active nature pine 2x51ml

Η Bref power active pine 2x51ml είναι το απόλυτο απορρυπαντικό για την τουαλέτα σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που εξουδετερώνει άμεσα τις δυσάρεστες μυρωδιές και αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα πεύκου, η τουαλέτα σας θα είναι πάντα φρέσκια και καθαρή. Αποκτήστε το Bref power active pine 2x51ml τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,27 €

Green world αποσμητικό χώρου με αντλία spray 400ml

Το Green world αποσμητικό χώρου με αντλία spray 400ml της εταιρίας Green είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε φρεσκάδα και άρωμα στον χώρο σας. Με μια μοναδική σύνθεση αρωμάτων που διαρκεί για ώρες, το αποσμητικό αυτό θα σας κάνει να νιώθετε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Green world αποσμητικό τώρα και απολαύστε έναν χώρο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία.
Τιμή 1,90 €

Finish αρωματικό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 4ml

Όταν γεμίζετε το πλυντήριο με βρώμικα πιάτα, σταδιακά αναπτύσσεται μια δυσοσμία μεταξύ των πλύσεων. Αυτό μπορεί να γίνει εξαιρετικά δυσάρεστο κάθε φορά που ανοίγετε και γεμίζετε το πλυντήριο. Δοκιμάστε το Αρωματικό Πλυντηρίου Finish. Δίνει άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας στο πλυντήριό σας, χωρίς να αφήνει έντονο άρωμα στα πιάτα σας! Έτσι απολαμβάνετε άρωμα φρασκάδας κάθε φορά που ανοίγετε το πλυντήριο σας.

Τιμή 2,40 €

Always platinum ultra night σερβιέτες 6τεμ

Οι σερβιέτες Always Platinum έχουν σχεδιαστεί για να είναι απαλές με την επιδερμίδα αποφεύγοντας τους ερεθισμούς.

Χάρη στο τρισδιάστατο προστατευτικό φράγμα LeakGuard προλαμβάνονται οι διαρροές από τα πλαϊνά.

Με τη τεχνολογία OdourLock οι οσμές εξουδετερώνονται αντί να καλύπτονται.

Συνιστώνται για καθημερινή χρήση, για μέτρια έως βαριά ροή ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τιμή 1,60 €