• LIPOSAN 4,8G CLASSIC  - 1
  • LIPOSAN 4,8G CLASSIC  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLiposan

LIPOSAN 4,8G CLASSIC

Η LIPOSAN 4,8G CLASSIC είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν προστασία και ενυδάτωση για τα χείλη τους. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Αποκτήστε τα μαλακά και ενυδατωμένα χείλη που πάντα ονειρευόσασταν με το LIPOSAN 4,8G CLASSIC!
40642
4005808650002
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TUC ΚΡΑΚΕΡ 100GR CHEESE

Το TUC ΚΡΑΚΕΡ 100GR CHEESE είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του τυριού και την τραγανή υφή του, θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαμβάνετε όλο τον χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του TUC ΚΡΑΚΕΡ 100GR CHEESE!
Τιμή 0,97 €

Κορυφαία προϊόντα

7 Days bake rolls με ντομάτα, ελιά & ρίγανη 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

Tns πατάκι μπάνιου 40x60cm

Το Tns πατάκι μπάνιου 40x60cm είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το μπάνιο σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, το πατάκι Tns θα προσφέρει άνεση και ασφάλεια σε κάθε βήμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 4,11 €

Misko φιογκάκια 500gr

Εξαιτίας του ξεχωριστού του σχήµατος, είναι το ζυµαρικό που ενθουσιάζει τα παιδιά και προτιµούν οι µεγάλοι, καθώς προσφέρει µοναδικές εµφανίσεις στο πιάτο. Χρησιµοποιείται σε µοντέρνες συνταγές µε άσπρες σάλτσες µε θαλασσινά, τυριά ή µανιτάρια. Είναι εξαιρετικό και σε σαλάτες ζυµαρικών µε ντρέσινγκ από µαγιονέζα και κέτσαπ. Δοκιµάστε το και σίγουρα θα δεθείτε κόµπο µαζί του!

Τιμή 1,31 €

ΡΙΓΑΝΗ 70gr

Η ρίγανη 70gr της εταιρίας μας είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση της, δίνει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο. Αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με τη ρίγανη μας και απολαύστε την αυθεντική γεύση των μεσογειακών γεύσεων. Αποκτήστε τη ρίγανη μας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 1,03 €