• Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr Γιώτης - 1
  • Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr Γιώτης - 2
  • Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr Γιώτης - 3
  • Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr Γιώτης - 4
  • Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr Γιώτης - 1
  • Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr Γιώτης - 2
  • Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr Γιώτης - 3
  • Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr Γιώτης - 4
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΓιώτης

Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr

Η Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμο και υγιεινό ψήσιμο. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα της Γιώτης φαρίνας, θα δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά αρτοσκευάσματα που θα ενθουσιάσουν την οικογένειά σας. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Γιώτης φαρίνας!
16026
2111294200019
2,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr

Η Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσετε μια φρουτώδη νότα στις αγαπημένες σας συνταγές. Με την πλούσια γεύση του πορτοκαλιού και την υψηλή ποιότητα των υλικών, αυτή η φαρίνα θα σας ενθουσιάσει με το αποτέλεσμα στην κουζίνα σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε γλυκά και αλμυρά εδέσματα που θα κερδίσουν τις καρδιές όλης της οικογένειας.
Τιμή 1,90 €

Αλλατίνη φαρίνα 500gr

Η Φαρίνα Αλλατίνη προέρχεται από επιλεγμένες ποικιλίες μαλακού σίτου. Προσδίδει εξαιρετικό όγκο και φουσκώνει ομοιόμορφα μόνη της, ακόμη και χωρίς τη χρήση μίξερ.

Είναι ιδανική για κάθε γλυκιά ή αλμυρή συνταγή, χωρίς να απαιτείται επιπλέον προσθήκη σόδας ή μπέικιν πάουντερ.

Τιμή 1,25 €

Το εκλεκτό φαρίνα 3x500gr

Η φαρίνα "Εκλεκτό" σε συσκευασία 3x500γρ είναι μια πολυχρηστική επιλογή για την κουζίνα σας. Αυτή η συσκευασία σας παρέχει ευελιξία και αποθηκευτική χωρητικότητα για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε αλεύρι.

Τιμή 1,84 €

Μάννα φαρίνα 500gr

Η φαρίνα Μάννα είναι φτιαγμένη με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά και είναι ιδανικό για κέικ, μηλόπιτα, παντεσπάνι, πάστα φλώρα, πίτσες, λουκουμάδες.

Τιμή 1,02 €

Γιώτης φαρίνα κόκκινη 3x500gr

Η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, είναι το αλεύρι που για χρόνια εμπιστεύονται οι νοικοκυρές για να ετοιμάσουν τα πιο αφράτα νόστιμα κέικ αλλά και κάθε άλλη γλυκιά ή αλμυρή σπιτική δημιουργία. Η κλασσική για κέικ και γλυκίσματα.

Τιμή 3,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων lavish 210gr

Το Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων lavish 210gr της εταιρίας Lenor θα μετατρέψει την καθημερινή σας πλύση σε μια εμπειρία άρωματικής απόλαυσης. Αφήστε το άρωμα του Lenor unstoppables να σας συνοδεύει κάθε μέρα, κάνοντας τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και απαλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το Lenor unstoppables τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκεια άρωμα που προσφέρει στα ρούχα σας.
Τιμή 4,87 €

Κολοκυθοκαθαριστής κωστής Νο1009

Ο Κολοκυθοκαθαριστής κωστής Νο1009 είναι το ιδανικό εργαλείο για να κάνετε εύκολα και γρήγορα την καθαριότητα των κολοκύθιων σας. Με τον εξαιρετικά αποτελεσματικό σχεδιασμό του, ο κολοκυθοκαθαριστής αυτός θα σας εξασφαλίσει άψογα αποτελέσματα και θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο. Αποκτήστε τον σήμερα και ανακαλύψτε την άνεση και την ευκολία στην καθημερινή σας κουζίνα!
Τιμή 1,68 €

Viva χυμός με κόκκινα φρούτα 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση κόκκινα φρούτα χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,45 €

Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr

Ο καφές Bianchi Coffee Espresso Rosso είναι ένας πλούσιος και αρωματικός καφές σε κόκους, ιδανικός για την παρασκευή εσπρέσο. Η συσκευασία του περιέχει 250γραμμάρια καφέ και προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γεύσης και αρώματος.

Τιμή 5,10 €