• VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Νο 52 5.3LT
  • VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Νο 52 5.3LT

VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Νο 52 5.3LT

48607
5203493500520
2,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βαση τραπεζιου πλαστικη μαυρη reserved 02-001

Η βαση τραπεζιού reserved 02-001 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή γραφείο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό υλικό, είναι ανθεκτική και σταθερή. Η μαύρη απόχρωση της προσθέτει μια διακριτική πινελιά σε κάθε χώρο. Με το μοντέρνο και λιτό της design, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή που θα αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στον χώρο σας μια νέα αίσθηση πολυτέλειας και στυλ.
Τιμή 2,60 €

Uniglass 58126 μπωλ γυαλινο 140mm

Το Uniglass 58126 μπωλ γυαλίνο 140mm είναι το τέλειο αξεσουάρ για το σπίτι σας! Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στη διακόσμησή σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικό και πρακτικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υπέροχο προϊόν για τον εαυτό σας ή ως δώρο για αγαπημένα πρόσωπα!
Τιμή 1,51 €

Ξυλινο πιρουνακι διαινα 8,5cm 1000τεμ

Το ξύλινο πιρούνακι διαίνα 8,5cm 1000 τεμάχια είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και την πρακτικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα σας!
Τιμή 5,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το αρωματικό περγαμόντο, ένα εσπεριδοειδές φρούτο, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Τιμή 3,79 €

Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 155gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 155gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ γεμάτο γεύση. Με φρέσκο πορτοκάλι και πλούσια βρώμη, αυτά τα μπισκότα προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Αφήστε τα Παπαδοπούλου μπισκότα να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.
Τιμή 2,16 €

Barber's λίμα νυχιών 10τεμ 8902

Η λίμα νυχιών Barber's 10τεμ 8902 είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα των νυχιών σας. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση της Barber's, θα αποκτήσετε τέλεια λεία νύχια σε ελάχιστο χρόνο. Αφήστε τη λίμα νυχιών Barber's 8902 να σας κάνει να ξεχάσετε τις αμφιβολίες και να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία φροντίδας νυχιών.
Τιμή 1,77 €

O.B. ταμπόν original normal 16τεμ

Ταμπόν με Dynamic Fit™ technology για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία.

Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια.

Με κάλυμμα SilkTouch™ για εύκολη τοποθέτηση.

Κατάλληλo για μέρες με ελαφριά έως μέτρια ροή.

Τιμή 2,77 €