• SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1320ml 60ΜΕΖ MISTRAL
  • SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1320ml 60ΜΕΖ MISTRAL

SOUPLINE ΣΥΜΠ/ΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1320ml 60ΜΕΖ MISTRAL

47998
8718951585485
3,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns soft & cosy κάλτσες one size 1 ζευγάρι

Οι Tns soft & cosy κάλτσες είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τους κρύους μήνες του χειμώνα. Με μαλακό ύφασμα και άνετη εφαρμογή, θα σας κρατήσουν ζεστούς και άνετους κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας ζευγάρι και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης άνεσης και ζεστασιάς.
Τιμή 0,97 €

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml TALCO (ΓΑΛΑΖΙΟ)

Αφρόλουτρο VIDAL 500ml TALCO (ΓΑΛΑΖΙΟ) - Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία μπάνιου με το αφρόλουτρο VIDAL TALCO σε χαλαρωτικό γαλάζιο χρώμα. Η μοναδική φόρμουλα του αφρόλουτρου αγκαλιάζει το δέρμα σας με απαλή αφή και ευχάριστο άρωμα, αφήνοντάς το αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Απολαύστε την πολυτέλεια του αφρόλουτρου VIDAL και ανανεώστε την αίσθησή σας καθημερινά.
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Le petit marseillais σαμπουάν μέλι Προβηγκίας & καριτέ 300ml

Το σαμπουάν Le Petit Marseillais® ΘΡΕΨΗ μαλακώνει και αναδομεί ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Βιολογικό Μέλι Προβηγκίας: Εμβληματικό συστατικό που συλλέγεται στη νότια Γαλλία, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες.

Βιολογικό καριτέ: Βούτυρο που προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου καριτέ, αναγνωρισμένο για τις ενυδατικές του ιδιότητες.

96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

92% βιοδιασπώμενα συστατικά.

Χωρίς Σιλικόνη.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,95 €

Ο μπαξές καλαμπόκι 340gr

Καλαμπόκι της εταιρίας Ο Μπαξές, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Ιδανικό για σαλάτες και για πιάτα stir fry με νουντλς, λαχανικά, κρέας και θαλασσινά.

Τιμή 1,15 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί τριαντάφυλλο & αφρικανικό γεράνι 205gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 4,03 €

Ωμέγα φασόλια γίγαντες 500gr

Πλούσια πηγή φυτικών ινών και ασβεστίου, τα μεγαλόσπερμα Ελληνικά φασόλια γίγαντες είναι ιδανικά για παραδοσιακές συνταγές.

Πλούσιο σε πρωτείνες και βιταμίνες, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χωρίς γλουτένη

Τιμή 3,41 €
Lavazza κάψουλες ντεκαφεϊνέ 10τεμ Lavazza κάψουλες ντεκαφεϊνέ 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza κάψουλες ντεκαφεϊνέ 10τεμ

Ένα χαρμάνι espresso από Βραζιλιάνικους κόκκους Arabica και Robusta από την Νότια Αμερική και την Ασία. Η φυσική αφαίρεση της καφεϊνης έχει ως αποτέλεσμα έναν καφέ για κάθε ώρα της ημέρας, απαλό και ισορροπημένο με όλα τα χαρακτηριστικά του Ιταλικού espresso. H σοκολατένια επίγευση και οι νότες αποξηραμένων φρούτων θα σας κάνουν να ξεχάσετε πως πίνετε ντεκαφεϊνέ! Kάθε συσκευασία περιλαμβάνει  κάψουλες αλουμινίου μηδενικού αποτυπώματος CO2. Συμβατές με οικιακές μηχανές Nespresso.

Κανονική τιμή 4,00 € Τιμή 3,85 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €