• Wellaflex λακ 250ml no 5 volume & prepair
  • Wellaflex λακ 250ml no 5 volume & prepair

Wellaflex λακ 250ml no 5 volume & prepair

Η λακ Wellaflex 250ml no 5 volume & prepair είναι το ιδανικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που πάντα ονειρευόσασταν. Με την ισχυρή φόρμουλα της, το χτένισμά σας θα διατηρείται αναλλοίωτο όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για ατέλειες. Αποκτήστε την Wellaflex 250ml no 5 volume & prepair τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα.
29933
4064666232355
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σετ καρω 2 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο πρασινο

Ανανεωτικό σετ καρό πετσέτες κουζίνας σε λευκό και πράσινο χρώμα από την Tns. Ιδανικό για να δώσετε ένα φρέσκο και μοντέρνο στυλ στην κουζίνα σας. Η υψηλή ποιότητα υφάσματος θα σας προσφέρει μακροχρόνια αντοχή και απαλότητα. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 2,01 €

Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr

Η Blue Dragon σως γλυκόξινη 390gr της εταιρίας Blue Dragon είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την μοναδική της γεύση, θα ταξιδέψετε στην Ασία με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη σε σαλάτες, stir-fries, και ως dipping sauce. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
Τιμή 3,34 €

Κυκλωψ πιατο νo 306 ανθρακι

Το Κυκλωψ πιάτο νο 306 ανθρακί είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το Κυκλωψ πιάτο νο 306 είναι ανθεκτικό και λειτουργικό, κάνοντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Με το μοντέρνο και διαχρονικό σχεδιασμό του, αυτό το πιάτο θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το Κυκλωψ πιάτο νο 306 σήμερα και αναβαθμίστε τη?
Τιμή 1,59 €

Φορμακια χαρτινα για κεικ οβαλ 8,5x3,5cm 80τεμ λευκα

Δημιουργήστε υπέροχα κεικ με τα φορμάκια χαρτίνα οβάλ! Με μέγεθος 8,5x3,5cm και 80 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, αυτά τα λευκά φορμάκια είναι ιδανικά για κάθε είδους γλυκά. Φτιάξτε τα πιο όμορφα κεικ και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάθε εκδήλωση!
Τιμή 0,58 €

Κορυφαία προϊόντα

DeLux χλώριο 2lt

Καθαριστικό υγρό χλωρίου της εταιρείας Delux, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,99 €
Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 320ml
Περιορισμένη προσφορά!

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με λεμόνι 320ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού. Απολαύστε την ευχάριστη εμπειρία πλύσης με το Fairy υγρό πιάτων και κάντε την καθημερινή σας δουλειά στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Κανονική τιμή 1,86 € Τιμή 1,76 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Topine gel χλωρίνη με λεμόνι 2x750ml

Το ενεργό χλώριο ΤOPINE GEL ULTRA στην παχύρρευστη μορφή GEL, μένει και δρα αποτελεσματικά σε κάθετες επιφάνειες π.χ. λεκάνη τουαλέτας, για εξαιρετικά αποτελέσματα. Καθαρίζει, λευκαίνει και αρωματίζει πλακάκια, νεροχύτες, είδη υγιεινής, επιφάνειες εμαγιέ, φορμάικα, μάρμαρα, και μωσαϊκά. Τώρα, το αγαπημένο άρωμα Λεμόνι, διαθέσιμο σε νέα οικονομική συσκευασία 2L!

Τιμή 3,21 €

Babycare μωρομάντηλα calming 2x20τεμ

Μωρομάντηλα, των οποίων η σύνθεση περιέχει αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας), φυτικά εκχυλίσματα βαμβακιού και οργανικής λεβάντας. Φροντίζουν το δέρμα του μωρού, ενώ προσφέρουν μια μοναδικά χαλαρωτική αίσθηση. Επιπλέον, καθαρίζουν απαλά και βοηθούν στην προστασία από τυχόν ερεθισμούς και συγκάματα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι απαλά και καθαρίζουν αποτελεσματικά.

Τιμή 1,36 €