• KRAFT ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 185ml - (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) (ΛΗΞΗ 10/12/2024)
  • KRAFT ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 185ml - (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) (ΛΗΞΗ 10/12/2024)

KRAFT ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 185ml - (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) (ΛΗΞΗ 10/12/2024)

50446
8715700112923
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτι κρεοπωλειου ιλουστρασιον 35x50cm 10kg

Η χαρτοκρεμαστήριο ιλουστρασιον 35x50cm 10kg είναι ο τέλειος τρόπος για να φέρετε την αγορά σας στο επόμενο επίπεδο. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή του, αυτό το προϊόν θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και τη δουλειά σας πιο αποδοτική. Μην αφήνετε να σας ξεφύγει αυτή η ευκαιρία - αποκτήστε το σήμερα και αναδείξτε τον επαγγελματισμό σας!
Τιμή 25,50 €

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 70gr, ελια & λιαστη τοματα

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Μάννα Δαγκωτό Τραγανές Μπουκιές 70gr, με ελιά και λιαστή τομάτα από την εταιρία. Ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με την ποιότητά του και την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της παράδοσης σε κάθε δαγκωματάκι.
Τιμή 1,34 €

OLD HOLBORN (20x54τεμ.) - (EXTRA SLIM)

Ανανεωμένο Old Holborn Extra Slim, το τέλειο τσιγαρισιο για τους λάτρεις της καλής ποιότητας καπνού. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καπνίσματος με την εξαιρετική γεύση του Old Holborn. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 8,08 €

ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ 70gr. 28-30% (ΧΑΡΤΙΝΟ)

Ο ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ 70gr. 28-30% (ΧΑΡΤΙΝΟ) είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποσότητα τοματών και την εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά του. Απολαύστε τον ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ σε κάθε γεύμα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 0,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία παπαρουνόσπορος βάζο 48gr

Παπαρουνόσπορος ωμός της εταιρείας Ινδία, ο οποίος είναι ο σπόρος του άνθους της παπαρούνας. Έχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά ακόμα και σε μικρές ποσότητες και ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση. Συμβάλει στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες (περίπου 50% ημερήσιων αναγκών μας). Βοηθάει επίσης στη καλή λειτουργία της καρδιάς του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος λόγω της περιεκτικότητας σε σίδηρο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φώσφορο,ψευδάργυρο. Λόγω της ιδιαίτερης γεύσης μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες, γλυκά, μαγειρευτά, ακόμα και στο γάλα για καλύτερη γεύση και ενέργεια. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι ούτε ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό και μπορεί να καταναλωθεί από όλους.

Τιμή 1,47 €

Figaro αφρός ξυρίσματος κλασική 400ml

Ο πλούσιος αφρός του βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας σας για ένα εύκολο ξύρισμα και το ελαφρύ του άρωμα σας χαρίζει το απαλό άγγιγμα που χρειάζεται η επιδερμίδα σας και περιορίζει την αίσθηση του ερεθισμού που προκαλεί το ξύρισμα. 

Τιμή 2,08 €

K2r colour catcher χρωμοπαγίδα 30τεμ

Η χρωμοπαγίδα Colour Catcher Max Protect διασφαλίζει την προστασία των ρούχων σας κατά το πλύσιμο. Πλέον είναι δυνατή η ανάμειξη όλων των χρωμάτων στην ίδια πλύση.

Προστατεύει την ζωντάνια των χρωμάτων, αποτρέπει το γάριασμα και παγιδεύει την βαφή και τα κατάλοιπα βρωμιάς.

Είναι αποτελεσματική σε όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές λειτουργίας του πλυντηρίου και όλα τα υφάσματα.

Επιπλέον, είναι κατασκευασμένη από ίνες 100% φυτικής προέλευσης χωρίς μικροπλαστικά ενώ η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη και κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτί.

Τιμή 2,66 €

Cillit bang spray καθαρισμού για λίπη και κηλίδες 750ml

Το Cillit Bang spray καθαρισμού για λίπη και κηλίδες 750ml είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό στο σπίτι σας. Με μια μόνο σπρούτα, το Cillit Bang απομακρύνει άμεσα τις δύσκολες λίπες και κηλίδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Ξεχάστε τον κόπο του σκουπιδιού και των αντικολλητικών προϊόντων, το Cillit Bang κάνει τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 2,93 €