• Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBlue Dragon

Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr

Η Blue Dragon σως γλυκόξινη 390gr της εταιρίας Blue Dragon είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την μοναδική της γεύση, θα ταξιδέψετε στην Ασία με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη σε σαλάτες, stir-fries, και ως dipping sauce. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
19045
5010338020705
3,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Νερό, ζάχαρη, καρότα, ανανάς σε σιρόπι (5%)(ανανάς, νερό, ζάχαρη) συμπυκνωμένος πουρές ντομάτας, κόκκινες πιπεριές (4%), ξύδι λευκού ρυζιού, πράσινες πιπεριές (3%), κρεμμύδια, ξύδι από αλκοόλη, τροποποιημένο καλαμποκάμυλο, φύτρες μπαμπού (2%), ελαφριά σως σόγιας (νερό, αλάτι, ΣΟΓΙΑ, ψημένο ΣΙΤΑΡΙ, αλκοόλ), νεροκάστανα (1,5%), πουρές τζίντζερ, πολτός σκόρδου, κραμβέλαιο, αλάτι.

Αλλεργιογόνα

Σόγια, Σιτάρι

Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια (kJ) 453kJ
Ενέργεια (Kcal) 107kcal
Λιπαρά 1g
    εκ των οποίων κορεσμένα 0,1g
Υδατάνθρακες 23,5g
    εκ των οποίων σάκχαρα 20,2g
Πρωτεΐνες 0,4g
Αλάτι 0,62g

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Twister κωνος παγωτου μπισκοτο 12+2τμχ,

Ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και απόλαυσης! Απολαύστε τον κωνο παγωτού Twister με μπισκότο, ένα μοναδικό γλυκό που θα σας καταπλήξει. Με 12 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, είναι η ιδανική επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Απολαύστε το Twister κωνό παγωτού με μπισκότο και αφήστε τη γεύση του να σας ταξιδέψει!
Τιμή 3,42 €

Soft μαλακτικο 750ml argan oil

Αποκτήστε μεταξένια μαλλιά με το Soft μαλακτικό argan oil 750ml! Η μοναδική φόρμουλα με αργκάν προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα μαλακά, λαμπερά και εύκολα στο χτένισμα. Ανανεώστε την εμφάνισή σας και αποκτήστε υπέροχα μαλλιά με το Soft μαλακτικό argan oil 750ml!
Τιμή 1,34 €

Σπιρτα ασφαλειας 10τεμ

Η σπιράλ ασφαλείας 10 τεμάχια είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την προστασία των αντικειμένων σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή που προσφέρει, μπορείτε να αισθανθείτε ασφάλεια και ηρεμία για τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Μην αφήσετε τίποτα να απειλήσει την ασφάλειά σας, επιλέξτε τη σπιράλ ασφαλείας 10 τεμάχια για αξιόπιστη προστασία.
Τιμή 0,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Schwarzkopf palette intensive color creme 3.76 καστανό σκούρο σοκολατί 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg

Απολαύστε την απόλυτη λιχουδιά με τα Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg! Με την πλούσια γεύση του κακάο και την προσθήκη του αγνού κακάο από την Costa Rica, αυτά τα μπισκότα θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε τα Crich μπισκότα costarica & cacao 1kg τώρα!
Τιμή 2,84 €

Caprice πουράκια 250gr

Τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Μία μοναδική συνταγή που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να μην μπορείς να φας μόνο ένα… Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές. Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία, μια συνταγή που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη, μια γλυκιά λατρεία!

Τιμή 3,32 €

Μεσημβρία οινοποιητική βασιλική ρετσίνα λευκό 500ml

Έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα με αρώματα λουλουδιών και φρούτων. Έχει γεμάτη και μεστή γεύση, με ευχάριστη οξύτητα και υπέροχο τελείωμα. Ιδανικά σερβίρεται στους 8 - 10°C σε μικρό ποτήρι σχήματος τουλίπας για νεαρά λευκά κρασιά. Συνοδεύει ιδανικά μεσογειακά πιάτα, θαλασσινά, ψάρια, λευκά κρέατα, πουλερικά και χωριάτικη σαλάτα με φέτα και ντομάτα.

Τιμή 2,40 €

Nektar αναψυκτικό βυσσινάδα 6x280ml

Το Nektar αναψυκτικό βυσσινάδα σε συσκευασία 6x280ml είναι μια δροσιστική και αρωματική επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική γεύση από βύσσινα. Η βυσσινάδα είναι γνωστή για τη γλυκιά και φρουτώδη γεύση της, που μπορεί να προσφέρει ευχάριστη ανακούφιση.

Τιμή 2,40 €