• Κυκλωψ πιατο νo 306 ανθρακι Κύκλωψ - 1
  • Κυκλωψ πιατο νo 306 ανθρακι Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κυκλωψ πιατο νo 306 ανθρακι

Το Κυκλωψ πιάτο νο 306 ανθρακί είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το Κυκλωψ πιάτο νο 306 είναι ανθεκτικό και λειτουργικό, κάνοντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Με το μοντέρνο και διαχρονικό σχεδιασμό του, αυτό το πιάτο θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το Κυκλωψ πιάτο νο 306 σήμερα και αναβαθμίστε τη?
22669
5202707013337
1,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Papoutsanis karavaki αφρολουτρο 750ml γιασεμι & περγαμοντο αντλια

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και ανακάλυψτε το Papoutsanis karavaki αφρολουτρο 750ml με γιασεμί και περγαμόντο. Η αρωματική αυτή σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και χαλάρωσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την πολυτέλεια της περιποίησης με το Papoutsanis karavaki αφρολουτρο.
Τιμή 2,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Pantene conditioner color protect 250ml

Το Pantene conditioner color protect 250ml προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας και τα κάνει λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 2,72 €

Nava acer τρίφτης χειρός με 4 πλευρές ανοξείδωτος 20,5x9,1x6,6cm

Ο τρίφτης χειρός Nava acer είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε μαγειρικής περιπέτειας. Με τις 4 πλευρές ανοξείδωτου ατσαλιού, σας επιτρέπει να τρίβετε εύκολα και γρήγορα όλα τα μυρωδικά και τα τρόφιμα που χρειάζεστε για τις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με τις διαστάσεις 20,5x9,1x6,6cm, είναι άνετος στη χρήση και εύκολος στη φύλαξη. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε τη μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 2,56 €

Flos pre wash καθαριστικό λεκέδων αντλία 475ml

Το καθαριστικό λεκέδων της εταιρείας Flos είναι ιδανικό για πολύ λερωμένα ρούχα ή για μία έξτρα δόση καθαριότητας σε κάθε πλύση μαζί με το απορρυπαντικό σας. Σε περίπτωση πολύ σκληρών λεκέδων μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σημείο, πριν το πλύσιμο.

Οδηγίες Χρήσης: Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία πλυσίματος στην ετικέτα ρούχων.

Προφυλάξεις: Μακριά από παιδιά.

Τιμή 3,37 €