• Θερμαντικό Στρώμα Spira Yellow Ματ 10 Κιλά  - 1
  • Θερμαντικό Στρώμα Spira Yellow Ματ 10 Κιλά  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSpira

Θερμαντικό Στρώμα Spira Yellow Ματ 10 Κιλά

Ανανεωτικό Ύπνο σε Μόλις λίγα λεπτά! Το Θερμαντικό Στρώμα Spira Yellow Ματ 10 Κιλά θα σας προσφέρει την απόλυτη άνεση και χαλάρωση κάθε βράδυ. Με την τεχνολογία του θερμαντικού στρώματος, θα αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο ζεστασιάς και άνεσης. Αφήστε το σώμα σας να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί κάθε νύχτα με το Θερμαντικό Στρώμα Spira Yellow Ματ 10 Κιλά.
29913
8008090607712
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (-10%)

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE με την ειδική προσφορά -10%! Απολαύστε την τραγανή υφή και τον απολαυστικό γευστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,95 €

LOGO ΚΟΛΛΑ G ΚΑΡΤΕΛΑ 10Χ10GR

Η LOGO ΚΟΛΛΑ G ΚΑΡΤΕΛΑ 10Χ10GR είναι η τέλεια λύση για κάθε σας ανάγκη κόλλησης. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Αποκτήστε τη LOGO ΚΟΛΛΑ G ΚΑΡΤΕΛΑ 10Χ10GR τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα και απόδοση που προσφέρει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 6,85 €

ΠΩΜΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ ΔΙΑΦΑΝΟ 1053 (11x3,1cm)

Το διαφανές πώμα μπουκαλιών διαστάσεων 11x3,1cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του κρασιού. Με το μοντέρνο και κομψό design του, αναβαθμίζει κάθε μπουκάλι κρασιού και το κάνει να ξεχωρίζει. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο πώμα μπουκαλιών που θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε!
Τιμή 0,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Δοχείο για κανέλα 8x9cm

Αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με το υπέροχο Δοχείο για κανέλα ή άχνη 8x9cm! Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Με το μοναδικό του design και την ποιότητα της εταιρίας, αυτό το δοχείο θα γίνει η αγαπημένη σας λεπτομέρεια στη διακόσμηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με στυλ!
Τιμή 2,40 €

Κεριά παραφίνης κίτρινα 1kg

Η παραφίνη κερί OEM σε μορφή κίτρινης παράγεται σε συσκευασία 1kg. Αυτό το κερί παραφίνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εφαρμογές, όπως κεριά, κεριά μασάζ, κεριά αρωματοθεραπείας, κοσμητικά προϊόντα και άλλα. Είναι υψηλής ποιότητας και ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

Τιμή 4,50 €

Εύρηκα bright pre wash spray καθαριστικό λεκέδων 450ml

Το καθαριστικό λεκέδων της εταιρείας Ευρηκα είναι ιδανικό για πολύ λερωμένα ρούχα ή για μία έξτρα δόση καθαριότητας σε κάθε πλύση μαζί με το απορρυπαντικό σας. Σε περίπτωση πολύ σκληρών λεκέδων μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σημείο, πριν το πλύσιμο.

Οδηγίες Χρήσης: Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία πλυσίματος στην ετικέτα ρούχων.

Τιμή 5,24 €

Trolli ζελεδάκι burger 60x10gr

Το Trolli ζελεδάκι burger 60x10gr είναι το τέλειο σνακ για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια υφή, θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,72 €

Κύκλωψ σκούπα σκληρή χαλιών

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,71 €