• WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ50 1KG
  • WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ50 1KG

WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ50 1KG

Η σακούλα WISETRADE Δ50 1KG είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα συσκευασίας. Με ανθεκτικό υλικό και εξαιρετική αντοχή, αυτή η σακούλα θα κρατήσει τα προϊόντα σας ασφαλή και προστατευμένα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε τη σήμερα!
38773
5219711976237
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τσιλιλη τσιπουρο 200ml χωρις γλυκανισο

"Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Τσιλιλή τσίπουρου 200ml χωρίς γλυκανίσου. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στη γνήσια γεύση της Ελλάδας. Απολαύστε το σε κάθε περίσταση και αναδείξτε την εμπειρία σας με την ποιότητα της εταιρίας μας."
Τιμή 4,88 €

Uniglass 65110 καραφα ossa 1lt

Η Uniglass 65110 καράφα ossa 1lt είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την κομψότητά του. Με μοναδικό σχεδιασμό και χωρητικότητα 1lt, αυτή η καράφα θα δώσει στον χώρο σας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ. Μην χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο εντυπωσιακό προϊόν που θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 2,79 €

Wellaflex λακ 250ml no 5 volume & prepair

Η λακ Wellaflex 250ml no 5 volume & prepair είναι το ιδανικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που πάντα ονειρευόσασταν. Με την ισχυρή φόρμουλα της, το χτένισμά σας θα διατηρείται αναλλοίωτο όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για ατέλειες. Αποκτήστε την Wellaflex 250ml no 5 volume & prepair τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα.
Τιμή 3,21 €

Vir μαλακτικo 925ml muse πρασινο 37 πλυσεισ

Η μαγεία της φρεσκάδας και της απαλότητας συναντά τη δύναμη του πράσινου με το μαλακτικό Vir muse 925ml. Απολαύστε τη μυρωδιά του φρέσκου πράσινου και αφήστε τα ρούχα σας να αγγίζουν το δέρμα σας με απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί. Κάντε τώρα την επιλογή που θα αλλάξει την εμπειρία σας στο πλύσιμο ρούχων. Vir muse μαλακτικό 925ml - το μυστικό για ρούχα που μοιάζουν και αισθάνονται όπως καινούργια.
Τιμή 2,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό φουξ 500ml

Το πολυγωνικό πλαστικό φουξ ποτήρι Κύκλωψ 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας υδροδότηση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την πρακτική χωρητικότητά του, σας προσφέρει την απόλυτη ευκολία στη χρήση και τη μεταφορά. Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και άνεση, χωρίς να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από την κορυφαία ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την προσωπικότητά σας με ένα αξεσου
Τιμή 0,96 €

Nava misty πινέλο σιλικόνης 26cm

Πινέλο επάλειψης κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Διαθέτει εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή και πρακτική οπή στην άκρη του για να το κρεμάτε. Είναι κατάλληλο για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.

Τιμή 2,32 €

Ελ Γκρέκο βάση εστίας φιάλη CV300 plus classic μαύρο 240gr

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ειδική βαλβίδα ασφαλείας για εύκολη τοποθέτηση ή αλλαγή ακόμα και όταν δεν είναι άδεια! Η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο® σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια καλαίσθητη χρωματική παλέτα, το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, στο γούστο σας ή στη διάθεσή σας!

Τιμή 4,66 €

Χαρτί επαγγελματικό box 12x450gr

Αποκτήστε τώρα το Χαρτί επαγγελματικό box 12x450gr και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο! Με υψηλής ποιότητας χαρτί που προσφέρει απόλυτη απορροφητικότητα και αντοχή, θα εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας και θα δημιουργήσετε μια επαγγελματική εικόνα που θα ξεχωρίσει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 16,79 €