• Santa Maria tortilla chips με μπάρμπεκιου 475gr Santa Maria - 1
  • Santa Maria tortilla chips με μπάρμπεκιου 475gr Santa Maria - 2
  • Santa Maria tortilla chips με μπάρμπεκιου 475gr Santa Maria - 1
  • Santa Maria tortilla chips με μπάρμπεκιου 475gr Santa Maria - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanta Maria

Santa Maria tortilla chips με μπάρμπεκιου 475gr

Οι Santa Maria tortilla chips με μπάρμπεκιου 475gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μπάρμπεκιου σε κάθε δαγκωματάκι, και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μια εκδρομή γεύσεων. Με τις Santa Maria tortilla chips, κάθε σας στιγμή γίνεται μια γιορτή γεύσεων. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
15730
7311310032081
4,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Master chef πατατάκια με αλάτι 250gr

Οι Master chef πατατάκια με αλάτι 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να τα ερωτευτείτε αμέσως. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Master chef πατατάκια με αλάτι 250gr και να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,39 €

Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr

Οι Corn up chips τορτίγιας με κασέρι και jalapeno 60gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Η γεύση του κασέρι και του jalapeno συνδυάζονται με το τραγανό τσιπς τορτίγιας για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε τα ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα ή συνοδεύστε τα με salsa και guacamole για ένα ακόμα πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Always ultra σερβιέτες normal 9τεμ

Οι σερβιέτες Always Ultra με φτερά παρέχουν 3 λειτουργίες προστασίας.

Απορροφά τα υγρά σε δευτερόλεπτα και κρατά την υγρασία μακριά από την επιδερμίδα σας.

Κλειδώνει τα υγρά και βοηθά στην πρόληψη των διαρροών.

Eξουδετερώνει τις οσμές, προσφέροντάς σας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Τιμή 1,76 €

Bodycare πάνα βρακάκι ακράτειας large 10τεμ

Οι πάνες βρακάκι έχουν δημιουργηθεί για τα άτομα εκείνα που παρά την μέτρια ή βαριάς μορφής ακράτειας θέλουν να έχουν μια δραστήρια ζωή και χρειάζονται αξιόπιστη και άνετη προστασία.

Τιμή 4,08 €

Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml

Το Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί να διατηρεί τα ρούχα της καθαρά και φρέσκα. Με την ισχυρή του φόρμουλα, το Bio shout απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Αποκτήστε το Bio shout σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 4,82 €

Bic metal ξυραφάκια 5τεμ

Απόλυτος έλεγχος, εύκολα και γρήγορα, με το ξυραφάκι BIC Metal για άντρες, που "νικά" τα άγρια γένια. Ένα πρακτικό ξυραφάκι μίας λεπίδας με προστατευτική ράβδο από ανοξείδωτο ατσάλι, που τεντώνει τις τρίχες πριν το κόψιμο για καλύτερο ξύρισμα. Η ενισχυμένη με χρώμιο λεπίδα ξεπλένεται γρήγορα ενώ η μακριά του λαβή προσφέρει τέλειο έλεγχο και κράτημα. Η λεπτή και σταθερή κεφαλή έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερη ακρίβεια στις δύσκολες περιοχές.

Τιμή 1,35 €