• ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 550ml - (ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙ) (ΑΝΤΛΙΑ)
  • ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 550ml - (ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙ) (ΑΝΤΛΙΑ)

ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 550ml - (ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙ) (ΑΝΤΛΙΑ)

50536
5201109005537
2,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns ψεκαστηρι οικιακο 1lt ja-13

Το Tns ψεκαστήρι οικιακό 1lt ja-13 της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα του κήπου σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την εύκολη χρήση, αυτό το ψεκαστήρι θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τις φυτικές σας καλλιέργειες με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε τον κήπο σας να υποφέρει από ασθένειες και παράσιτα, επενδύστε στο Tns ψεκαστήρι οικιακό 1lt ja-13 και απολαύστε έναν υγιή και πανέμορφο κήπο όλο το χρόνο.
Τιμή 1,80 €

Κυκλωψ κουτι πολλαπλων χρησεων 1,2lt

Το Κυκλωψ κουτί πολλαπλών χρήσεων 1,2lt είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ανθεκτική του κατασκευή, προσφέρει αποθήκευση για διάφορα αντικείμενα, ενώ ταυτόχρονα δίνει στο χώρο σας μια μοντέρνα νότα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε το Κυκλωψ κουτί πολλαπλών χρήσεων 1,2lt τώρα!
Τιμή 1,30 €

Μπωλ sahra 4,0lt dc-865

Ανανεωτικός και λειτουργικός Μπωλ sahra 4,0lt dc-865 για την τέλεια σερβιρίσματος των αγαπημένων σας γευμάτων. Με μοντέρνο design και χωρητικότητα 4,0lt, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 1,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Estia ρόδα κοπής πίτσας ανοξείδωτη 6cm

Η Estia ρόδα κοπής πίτσας ανοξείδωτη 6cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της πίτσας. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, εξασφαλίζεται η μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία της. Η εύκολη χρήση και η ακρίβεια στο κόψιμο της πίτσας κάνουν την εμπειρία του φαγητού ακόμα πιο ευχάριστη. Αποκτήστε τώρα την Estia ρόδα κοπής πίτσας και απολαύστε την τέλεια πίτσα κάθε φορά!
Τιμή 2,67 €

Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml

Γεύση λεμονιού σε μορφή γλάσου. Με συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, ιδανικό για κρέας, ψάρι αλλά και για ζαχαροπλαστική χρήση.

Τιμή 2,13 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo napoletana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής sugo napoletana είναι μια γευστική σάλτσα της ιταλικής εταιρείας Barilla, με βάση τη ναπολιτάνικη κουζίνα. Έχει βάση ντομάτας και περιέχει επιπλέον μπαχαρικά και μυρωδικά που προσδίδουν μια πλούσια γεύση. Το βάζο περιέχει 400γρ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή λαχταριστών ιταλικών πιάτων, όπως λαζάνια, σπαγγέτι ή ριζότο.
Τιμή 3,04 €

Χαρτί επαγγελματικό box 12x450gr

Αποκτήστε τώρα το Χαρτί επαγγελματικό box 12x450gr και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο! Με υψηλής ποιότητας χαρτί που προσφέρει απόλυτη απορροφητικότητα και αντοχή, θα εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας και θα δημιουργήσετε μια επαγγελματική εικόνα που θα ξεχωρίσει. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 16,79 €