• ΒΑΡΕΛΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 8lit.
  • ΒΑΡΕΛΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 8lit.

ΒΑΡΕΛΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 8lit. - (ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙ)

49582
0980890
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πιατοθηκη ντουλαπιου διαφορες διαστασεισ

Η πιατοθήκη ντουλαπιού είναι ένα πρακτικό και λειτουργικό αξεσουάρ που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα πιάτα σας με έναν εύκολο και κομψό τρόπο. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και να εξυπηρετεί τον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας πιατοθήκη ντουλαπιού και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
Τιμή 3,17 €

Ιωνια ιτεα φλυτζανι & πιατακι τσαγιου λευκο

Το Ιωνια ιτεα φλυτζανι & πιατακι τσαγιου λευκο είναι ένα υπέροχο σετ που θα φωτίσει την καθημερινότητά σας. Με κομψό λευκό χρώμα και μοντέρνο design, αυτό το σετ θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας στον χώρο σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Απολαύστε τον καφέ ή το τσάι σας με στυλ και κομψότητα με αυτό το υπέροχο σετ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίν?
Τιμή 5,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα βανίλιας

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,62 €

Spot rem spray καθαριστικό αλάτων 500ml

Καθαριστικό spray της εταιρείας Spot Rem, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,22 €

Spot rem fresh life υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης 4lt

Το Spot Rem Fresh Life είναι ένα υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης σε συσκευασία των 4 λίτρων. Σχεδιασμένο για να παρέχει αποτελεσματικό και άριστο καθαριστικό έχει σχήμα σύνθεσης που εξαλείφει αποτελεσματικά λεκέδες, βρωμιές και άλλα ρυπογόνα από διάφορες επιφάνειες.

Αυτό το υγρό καθαριστικό είναι κατάλληλο για γενική χρήση σε σπίτια, γραφεία, επιχειρήσεις και άλλους χώρους. Η σύνθεσή του δεν προκαλεί ζημιά στις επιφάνειες και παρέχει φρέσκο άρωμα που αφήνει τον χώρο ανανεωμένο.

Εύκολο στη χρήση, αυτό το υγρό καθαριστικό Spot Rem Fresh Life αντιμετωπίζει τη βρωμιά με αποτελεσματικότητα, παρέχοντας έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο. Η μεγάλη συσκευασία των 4 λίτρων εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης και είναι οικονομική για καθημερινή καθαριότητα.

Τιμή 10,30 €