• Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x22cm 10kg
  • Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x22cm 10kg

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x22cm 10kg

Η χαρτολέβητας βελζετάλ ατυπωτη λευκή 12x22cm 10kg είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία γραφείου ή συσκευασίας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, θα μπορείτε να διαχειριστείτε άνετα και αποτελεσματικά τις καθημερινές σας εργασίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.
23369
2336923369
38,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ

Το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την άριστη λειτουργικότητά του, το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ θα γίνει ο απόλυτος βοηθός σας στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ για μια άνετη και εύκολη εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Hollander μανιτάρια τεμαχισμένα 190gr

Τα Hollander μανιτάρια 190gr της εταιρίας Hollander είναι ιδανικά για να προσθέσετε μια νόστιμη νότα στα φαγητά σας. Με φρέσκο, πλούσιο γεύση και τέλεια υφή, τα μανιτάρια Hollander θα κάνουν κάθε γεύμα σας αξέχαστο. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούν να φέρουν στην κουζίνα σας!

Τιμή 0,98 €

Aquafresh οδοντόκρεμα intense clean lasting fresh 75ml

Οδοντόκρεμα της Aquafresh με λευκαντική δράση, η οποία περιέχει ειδικά συστατικά που εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών.

Δράση: Λεύκανση

Τιμή 1,55 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών οβίδα 750ml

Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του με διπλάσιο αμμονιαζόλ, το Ajax Classic για τα τζάμια καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις γυάλινες και λείες επιφάνειες του σπιτιού σας χωρίς να αφήνει στίγματα.

Τιμή 2,29 €

Yoohoo! βάφλα κακάο 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κακάο 50gr είναι η τέλεια λύση για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να απολαύσετε τη γεύση του κακάο. Με πλούσια γεύση και τέλεια υφή, αυτή η βάφλα θα σας κάνει να ξεχάσετε κάθε άλλη γλυκιά απόλαυση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία Yoohoo! βάφλα κακάο 50gr και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Viva χυμός exotic με 9 φρούτα 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από 9 φρούτα. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Τιμή 0,46 €