• ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 40CM.
  • ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 40CM.

ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 40CM. 1KG ΜΠΛΕ

48417
5300126290862
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Zero καραμελες 32gr,x12τεμ ευκαλυπτοσ

Ζαχαρωδών. Οι καραμέλες Zero με ευκάλυπτο είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια δροσιστική γεύση και να ανανεώσετε την αναπνοή σας. Απολαύστε την αίσθηση του φρέσκου ευκαλύπτου με κάθε διακριτική μασχάλη, και αφεθείτε στην αγορά αυτού του νόστιμου προϊόντος που θα σας κάνει να το θέλετε κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις Zero καραμέλες με ευκάλυπτο και να ανακαλύψετε μια νέα αγαπημένη λιχουδιά!
Τιμή 11,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Luxbio βιοδιασπώμενα πιάτα τετράγωνα 16cm 20τεμ

Τα Luxbio βιοδιασπώμενα πιάτα τετράγωνα 16cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι περιβαλλοντικά φιλικά και προσφέρουν μια πολυτελή εμφάνιση. Με την εγγύηση της εταιρίας Luxbio, τα πιάτα αυτά θα κάνουν τη διαφορά στο τραπέζι σας. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 0,60 €

Target evans πιπακια super slim

Τα Target Evans πιπάκια super slim είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την εξαιρετική γεύση που προσφέρουν, τα πιπάκια Target Evans θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική ατμιστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,42 €

Nava nature κατσαρόλα βαθιά από αλουμίνιο με καπάκι σουρωτήρι 4,5lt 22cm

Η κατσαρόλα Nava nature από αλουμίνιο με καπάκι σουρωτήρι 4,5lt 22cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Nava, μπορείτε να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας φαγητά. Η μοναδική σχεδίαση και η λειτουργικότητά της θα σας ενθουσιάσουν και θα κάνουν το μαγείρεμα πιο εύκολο και διασκεδαστικό. Αποκτήστε την κατσαρόλα Nava nature τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία μαγειρέματος!
Τιμή 40,22 €