• ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ  - 1
  • ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ  - 1

ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ

Το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΦΑΡΑΣΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΤΡΑ είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την άριστη λειτουργικότητά του, το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ θα γίνει ο απόλυτος βοηθός σας στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΣΚΟΥΠΑΚΙ για μια άνετη και εύκολη εμπειρία καθαριότητας!
38683
5202707014778
2,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιωτης caotonic 400gr, σακουλα

Η σακούλα Γιώτης Caotonic 400gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο και ενεργητικό γεύμα. Με υψηλή ποιότητα συστατικών και απίστευτη γεύση, αυτή η σακούλα θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε τώρα τη δική σας σακούλα Γιώτης Caotonic 400gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση που σας προσφέρει!
Τιμή 3,51 €

Πιατελα οβαλ inox 50cm

Η πινελιά που λείπει από την κουζίνα σας! Η πιατέλα οβάλ inox 50cm θα δώσει λάμψη και στυλ στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτική και εύκολη στη φροντίδα. Με τις γραμμές της να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αυτή η πιατέλα θα κλέψει την παράσταση κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 9,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Velto θειικός σίδηρος κρυσταλλικός για υγιή φυτά 1kg

Αυτό το κρυσταλλικό θειικός σίδηρος της Velto είναι το ιδανικό προϊόν για υγιή φυτά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα είναι πιο υγιή από ποτέ. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα φυτά σας τη φροντίδα που αξίζουν!
Τιμή 2,22 €

Arion food δημητριακά κόκκοι ρυζιού με κακάο 500gr

Οι κόκκοι ρυζιού με κακάο της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Με την πλούσια γεύση του κακάο και τα θρεπτικά συστατικά του ρυζιού, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε το με γάλα ή γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Αγοράστε τώρα τους κόκκους ρυζιού με κακάο της Arion food και απολαύστε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,79 €

Lays chips αλάτι 350gr

Οι Lay's chips αλάτι 350gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή, αυτά τα chips θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,13 €