• Θηκη ζαχαρης μαυρη  - 1
  • Θηκη ζαχαρης μαυρη  - 1

Θηκη ζαχαρης μαυρη

Η θήκη ζάχαρης μαύρης χρώματος είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Κομψή, λειτουργική και πρακτική, αυτή η θήκη θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αποτελεί το ιδανικό δώρο για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στην κουζίνα σας μια πινελιά πολυτέλειας και στυλ!
34339
5207354009733
2,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

POLMIX ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΜΠΛΕ 48 MICRON 90LT (72*95) 10ΤΕΜ

Η σακούλα απορριμάτων POLMIX σε χρώμα μπλε με πάχος 48 micron και χωρητικότητα 90 λίτρων είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμάτων σας. Με τις διαστάσεις 72*95 και τη συσκευασία 10 τεμαχίων, αυτή η σακούλα θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Πρακτική, ανθεκτική και εύκολη στη χρήση, η σακούλα POLMIX είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την άρ
Τιμή 0,85 €

ΣΚΕΥΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΕΙΚ) - (100τεμ.) (C1G)

Ανακαλύψτε τον τέλειο τρόπο για να δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά κέικ με το Σκεύος Αλουμινίου Στρογγυλό (Ατομικό Κέικ) - (100 τεμ.) (C1G)! Με αυτό το υπέροχο σκεύος, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα και τέλεια κέικ που έχετε φανταστεί. Απολαύστε τη διαδικασία της ζαχαροπλαστικής και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις δημιουργίες σας. Αγοράστε το Σκεύος Αλουμινίου Στρογγυλό τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμ?
Τιμή 5,23 €

LUCOZADE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΤΟ 380ml - (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)

Ανακαλύψτε την αναζωογονητική γεύση του LUCOZADE Ενεργειακού Ποτού σε μορφή 380ml με γεύση πορτοκαλιού. Αυτό το αναζωογονητικό ποτό θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή ζωή σας με αισιοδοξία και δύναμη. Απολαύστε τη δροσιστική του γεύση και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με το LUCOZADE Ενεργειακό Ποτό!
Τιμή 1,17 €

Tns πατακι μπανιου 35x50cm 32-950-1268

Ανανεωτικό πατάκι μπάνιου 35x50cm από την Tns, ιδανικό για να δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και στυλ στο μπάνιο σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι απαλό στην αφή και προσφέρει άνεση στα πόδια σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και αντιολισθητική επιφάνεια, αποτελεί μια πρακτική και στυλάτη επιλογή για κάθε μπάνιο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος κάθε γονιού! Με τη μοναδική τους σύνθεση και την προσεγμένη σχεδίασή τους, προσφέρουν την ιδανική λύση για την αλλαγή του μωρού σας. Ξεχάστε τις ανησυχίες και απολαύστε την ευκολία και την άνεση που προσφέρουν τα Renkli μωρομάντηλα! Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωράκι σας τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 0,90 €