• Sidirela βεντούζα μπάνιου βυθός
  • Sidirela βεντούζα μπάνιου βυθός
  • Sidirela βεντούζα μπάνιου βυθός
  • Sidirela βεντούζα μπάνιου βυθός
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSidirela

Sidirela βεντούζα μπάνιου βυθός

Η Sidirela βεντούζα μπάνιου βυθός είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την ισχυρή της βεντούζα, προσφέρει ασφαλές και σταθερό κράτημα στο μπάνιο σας, ενώ το μοναδικό της design προσθέτει στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε την Sidirela βεντούζα μπάνιου τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μπάνιο!
22292
5203642122993
4,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδια μαυρο πιπερι 40gr, μυλοσ

Το μαύρο πιπέρι 40gr από την Ινδία είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα δώσει μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Με τον μύλο της εταιρίας Ινδία, μπορείτε να απολαύσετε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι με ένα απλό περιστροφή. Αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με αυτό το προϊόν και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάθε γεύμα!
Τιμή 3,72 €

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (32x7cm)

Το WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (32x7cm) είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε υπέροχες συνταγές στο σπίτι! Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το τάσι θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μοναδικές δημιουργίες σας!
Τιμή 21,63 €

Pampers active baby no 6 32τεμ vp 13-18 kg

Τα Pampers Active Baby No 6 είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας! Με μέγεθος 13-18 kg, προσφέρουν άνεση και ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει την ελευθερία της κίνησης χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές. Αποκτήστε τα Pampers Active Baby No 6 τώρα και δώστε στο μωρό σας την προστασία που χρειάζεται!
Τιμή 11,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Xxl χαρτί κουζίνας 60m

Το XXL χαρτί κουζίνας 60m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με τη μεγάλη του μήκος, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να ανησυχείτε για αντικατάσταση. Είναι απαλό στην αφή και απορροφητικό, κάνοντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στον καθημερινό σας βίο!
Τιμή 2,14 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360o charcoal gold μαλακή 1τεμ

Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα με εργονομική λαβή και λεπτές ίνες με κωνικές άκρες που φτάνουν ανάμεσα στα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων χαρίζοντας καλή στοματική υγεία.

Τιμή 1,55 €

Cisne σφουγγάρι inox

Το Cisne σφουγγάρι inox είναι το απόλυτο εργαλείο καθαρισμού για κάθε νοικοκυριό. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, εγγυάται μακροχρόνια χρήση χωρίς να χάνει την αποτελεσματικότητά του. Ξεχάστε τα ανθυγιεινά σφουγγάρια και επενδύστε σε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει λαμπερά αποτελέσματα κάθε φορά. Αποκτήστε το Cisne σφουγγάρι inox τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που κάνετε τον καθαρισμό στο σπίτι σας!
Τιμή 0,73 €

Nero σακούλες απορριμμάτων μαύρες 70x95cm 10τεμ

Οι μαύρες σακούλες απορριμμάτων Nero διαστάσεων 70x95cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ανάγκη καθαριότητας. Με ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Nero, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Αποκτήστε τώρα το προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,41 €

Μπουτάρη σημείο στίξης ροζέ ξηρός οίνος 750ml

Απολαύστε τη γεύση του Μπουτάρη σημείο στίξης ροζέ ξηρού οίνου 750ml και ανακαλύψτε την τέλεια επιλογή για τις απολαύσεις σας. Με νότες φρούτων και λουλουδιών, αυτός ο ξηρός οίνος θα σας ταξιδέψει με τη γεύση του. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε τον με φίλους και οικογένεια.
Τιμή 7,82 €