• Νέο
  • Kitten μανταλάκια έξτρα 4τεμ
  • Kitten μανταλάκια έξτρα 4τεμ

Kitten μανταλάκια έξτρα 4τεμ

51143
5202576709010
1,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ/ΠΑΓΩΤΟΥ 100τεμ

Ανανεώστε την κουζίνα σας με τα όμορφα και πρακτικά ξύλινα κουταλάκια μικρά/παγωτού 100 τεμαχίων. Ιδανικά για το σερβίρισμα των αγαπημένων σας γλυκών, αυτά τα κουταλάκια θα προσθέσουν μια ιδιαίτερη νότα φυσικής ομορφιάς στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο, είναι ανθεκτικά και εύκολα στη χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 2,18 €

Vienna πιπεριερα 1254πιπε

Η Vienna πιπεριέρα 1254πιπε είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με το μοναδικό της design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να την προσθέσετε στη συλλογή σας. Αναδείξτε τη γεύση και δώστε έναν άλλο αέρα στις μαγειρικές σας δημιουργίες με την Vienna πιπεριέρα 1254πιπε. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Palmolive αφρόλουτρο aroma relax 650ml

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης με το Palmolive αφρόλουτρο aroma relax 650ml. Απολαύστε την αίσθηση των αρωματικών εκχυλισμάτων που ξυπνούν τις αισθήσεις και αφήνουν το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Απλά απολαύστε τη στιγμή!
Τιμή 2,74 €

Lenor μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt

Ανανεώστε την αίσθηση των ρούχων σας με το Lenor συμπ μαλακτικό ρούχων sensitive 190μεζ 4,75lt. Απολαύστε την απαλότητα και το άρωμα που διαρκεί, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και μαλακά. Αφήστε την Lenor να φέρει τη ζεστασιά και την άνεση στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 27,97 €

Χαρτι υγείας επαγγελμτικό 12x450gr

Ανακαλύψτε το νέο επαγγελματικό χαρτί υγείας 12x450gr από την εταιρία μας και απολαύστε υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη άνεση και πρακτικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 16,79 €

Bodycare σερβιέτα ελαφριάς ακράτειας maxi 28τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 3,82 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου soft cotton 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

Τιμή 3,22 €